2777
2789
عنوان

درامدتون کجا می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 69 پست
فداتشم منم همینطور اینجا این شکلیه ولی جامعه واقعی خیلی بهتره هر موقع بیرون رفتم یکی یه ریکشن مثبت ب ...

قربونت برم زنده و سبز باشی خانم گل💙😻💚

آخ که گل گفتین واقعا هم بی لول هستن هستم و نباید برای حرفای غیرمنطقی و پر نیش و کنایه شون ارزشی قائل شد😏

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خدا رحمت کنه مامانتو روحش شاد ، بعد میخوان به یه بی ذات فحش بدن میگن حیوون 🤦 اخه کدوم شما اندازه ای ...

ممنون عزیزم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه 

عزیزم من که اصلا ناراحت نمیشم مثلا بگم بهم خر...آخه خر چه کار اشتباهی کرده یا کدوم خیانتی رو مرتکب شده؟ خیلی هم حیوون شریف و زحمت کشیه...بهم بگن سگ خیلی هم خوشحال میشم چون ذات سگ از طلاست قدردان و باوفا... در کل باید این فرهنگ به شدت غلط اصلاح بشه که نسبت دادن حیوان به انسان رو فحش تلقی میکنند 

‌خدا عقلشون بده که اینقدر با همسایه های بی آزار و بی گناه زمینیمون دشمن نباشن😠

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخدا منم یادمه همیشه از رستوران غذا دلیوری میکردم یا هر وقت تهران میومدم (ما شهرستان زندگی میکنی ...

من دیگه انقدر غصه خوردم داغون شدم و همچنان هم میخورم چون مشکلاتمون همش داره بیشتر میشه ولی چاره ای جز ادامه دادن نداریم تنها کاری که از دستم برمیومد این بود که برم کار کنم کمک باشم برای زندگی خودم وگرنه بابام تازگی ورشکست شد نتونستم کاری کنم شوهرم یکماهه هیچ پروژه ای نگرفته بیکار ... پدر شوهر منم بازنشسته شده با این که قلبشو عمل کرده ناچاره کار کنه چون حقوق بازنشستگی کفاف نمیده ولی میدونی چیه یا درست میشه یا میگذره و تموم میشه ، ناچار شدیم بیشتر قناعت میکنیم راهی جز تحمل چیزی که انتخابمون نبوده نداریم غصه شو نخور

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

وای وای من که شدم مامان گربه های محل...همه گربه ها باهام آشنا هستن چون هر شب براشون آب و غذا میذارم ...

امیدوارم امثال شما زیاد بشه و ایران درست شه یروزی 

من گاهی فکر میکنم همچین مردم حیوان ستیز و حیوان آزاری دارن کارمای بدیشونو میدن با زندگی کردن تو این شرایط 

ولی خب وقتی قشری که سرشون به تنشون میارزه اکثرا فرار(مهاجرت) کردن دیگه ما موندیم و مردمی که بیشترشون مثل خودمون نیستن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببخشید عزیزم خیلی پرحرفی کردم شرمنده هاپوی قشنگتون رو از طرف من یه ماچ گنده بکنید🐶😆😍😍😍 شب خیلی ...

قربونت برم چشم شب شما هم خوش 💕💕💕

ممنون عزیزم خدا عزیزانتون رو حفظ کنه عزیزم من که اصلا ناراحت نمیشم مثلا بگم بهم خر...آخه خر چه کار ا ...

حق گفتی بنظرم عر***شی فحشه نه اینا 😂

دوا دکتر

واقعا نتونستم برم با این که حالم بد بود ویزیتش شده 600 دارو هم که نگم بهتره

این یبارو فروشگاه شهروند کرد توپاچم وگرنه از پلاسکو سه لیتری میخرم ۲۵۰ با این حال هزینه ها زیادهههه ...

رو مبل پارچه پهن کن 

این جوری مبل نابود میشه

با این گرونی خریدنش هم سخته

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من