2777
2789
عنوان

درامدتون کجا می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 69 پست
خدا شاهده فقط خرج خوراک و بعدم شوینده میشه آخ که خرید شوینده کمر بابام رو شکونده بخدا

خدا لعنتشون کنه خیلی گرونه تازه من همش میگردم قیمت مناسب پیدا میکنم 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خدا لعنتشون کنه خیلی گرونه تازه من همش میگردم قیمت مناسب پیدا میکنم

آره خیلی گرونه 

بابا آخه یه دونه شامپو خریدم ۸۰۰ تومن...الان میان میگن خب چرا ایرانی و ارزونش رو نمیخری؟ خب بخوام ارزون بخرم موهام میریزه چه میدونم شوره میذاره و فلان..‌

تازه شامپو سگ و گربه هم ماهی یک دونه باید بخرم😶😉

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه جا با کارت محل کارم خرید میکنم، شوینده و روغن و رب و کیسه فریزر و اینجور چیزا با هم میشه ۲ت ...

نمیدونم چرا گول خوردم یارو کرد تو پاچم از این پرسیل سبزا بود ۸۰ تخفیف خورده بود ولی بازم گرون در اومد 

ظرفشویی ک نگو 💔

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

قسط. کرایه خونه خورد و خوراک ماهی چهل می‌ره پس انداز صفر

قسطو که ما دوازده تومن میدیم هر ماه ولی خب با وام خرید کردیم ب نفعمون در اومد حرص اونو نمیخورم

من جز خورد و خوراک و شوینده و چیزای دیگه هزینه عطاری زیاد میشه. هربار میرم داخل عطاری و برمیگردم ۳ ۴ تومن خریدم شده که البته اونم بیشترش جز خوردنیا حساب میشه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اتفاقا استارتر ما هم دو تا سگ و یک گربه داریم هر سه تا هم فوق العاده شکمو و خوش خوراک...مثلاً گربه ا ...

آخه اونا رو ادم حرصش نمیگیره تازه عشقم می‌کنه من هر روز دلم میخواد براش خرید کنم پول ندارم چند روزه،شوهرم این ماه کلا بیکار بود و درامد صفر 

چیه نژادشون چند وقتشونه اسمشون چیه گوگولیا

غذاشونو از کجا میخری

آره خیلی گرونه بابا آخه یه دونه شامپو خریدم ۸۰۰ تومن...الان میان میگن خب چرا ایرانی و ارزونش رو نمیخ ...

بابا شامپو ایرانی ۲۵۰ شده اخه سر به کدوم بیابون بزاریممممم

نمیدونم چرا گول خوردم یارو کرد تو پاچم از این پرسیل سبزا بود ۸۰ تخفیف خورده بود ولی بازم گرون در اوم ...

اگر از سوپرمارکت اسنپ خرید کنی، معمولا به صرفه تر میشه.

تخفیف نارنجی و تخفیف روز و... داره. یعنی هر فروشگاهی جداگانه. یهو میبینی پنیر ۱۰۰ هزارتومنی رو میده ۷۰

یا همون پرسیل رو توی تخفیف روز ارزونتر میخری

گاهی به خاطر عضویت در پرو، هزینه ارسال هم رایگان میشه

مواقعی که نتونم برم فروشگاه، میشینم سفارش میدم.

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
اجاره خونه و غذا با اینکه تک زندگی میکنم و خرجی ندارم ی ۸ تومن میره بقیه پولم پس انداز میکنم

چه کمه خرجت

من جز خورد و خوراک و شوینده و چیزای دیگه هزینه عطاری زیاد میشه. هربار میرم داخل عطاری و برمیگردم ۳ ۴ ...

یا خدا من سر پلاسکو حرص میخوردم عطاری شما بدتره 😂😭

چه کمه خرجت

کل روز کار میکنم ۲ تومن کرایه خونه اس بقیه اش هم میره برا خوراک

زندگی نمیکنم پول خرج شه زنده میمونم ققط😂

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد