2777
2789
عنوان

کات کردم به خاطر خانواده اش 💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که اینو بهت میگم‌....اسکلی ابلهی چیزی هستی واقعا؟‌‌؟ وقتی میبینی که خانواده اش همچین بی احترامی بهت میکنن باید هم از پسره سرد بشی🤦🏻‍♀️😠

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

از همین چیزای دوست پسر داشتن میترسم که دنبالش نمیرم 

دختر عاشق میشه وابسته میشه غافل از این که خونواده پسر ممکنه مخالف باشن و معمولا هیچ پسری خونوادشو به خاطر زن گرفتن ول نمیکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببخشید که اینو بهت میگم‌....اسکلی ابلهی چیزی هستی واقعا؟‌‌؟ وقتی میبینی که خانواده اش همچین بی احترا ...

امشب باهاشون حرف زدم تلفنی 

پسره هم شاکی شد که چرا رفتی و ... 

گرفت منو از همه جا بلاک کرد 

از همین چیزای دوست پسر داشتن میترسم که دنبالش نمیرم دختر عاشق میشه وابسته میشه غافل از این که خونواد ...

منم اهل  دوستی نبودم اون منو به بهانه ازدواج وارد رابطه کرد 

هر چی بهش گفتم به خانواده ات بگو ، گفت بذار آشنا بشیم و فلان 

ولش کن کسی ک رفت بزا بره سعی نکن بهش برسی چون رفتی هر موقع ک فک کنی میره آدمت یروز پیدا میشه قوی باش

سخته دیگه 

۱۰۰ خودتو برای کسی بذاری تهش بره ... 

واقعا کارما وجود داره ؟؟؟ 

من که حلال شون نمیکنم 

امشب باهاشون حرف زدم تلفنی پسره هم شاکی شد که چرا رفتی و ... گرفت منو از همه جا بلاک کرد

بهتررررر بابااااا این پسرا واقعا فکر کردن که انگار چیز خاصی هستن واقعا😠🥴 فکر میکنی قحطی پسر اومده؟؟؟ همون یه پسر تو دنیا وجود داره واقعا؟!🤣🤣

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

منم اهل دوستی نبودم اون منو به بهانه ازدواج وارد رابطه کرد هر چی بهش گفتم به خانواده ات بگو ، گفت ب ...

برای پسرا مهم نیست پسرا عاشق و وابسته نمیشن

دخترا که عاطفی تر و احساساتی ترن عاشق و وابسته میشن بعد اگه خونواده پسر بگن نه این دختره که عذاب میکشه و شکست عشقی میخوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پسر خوب کمه من دنبال پسر سالم بودم

پسر خوب کمههههههه؟؟؟ اینستا نگاه میکنی؟؟؟🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برای پسرا مهم نیست پسرا عاشق و وابسته نمیشندخترا که عاطفی تر و احساساتی ترن عاشق و وابسته میشن بعد ا ...

جالبه خواهر خودش با دوستی ازدواج کرده

بعد برگشته به من میگه شما غلط کردین بدون اجازه ما وارد رابطه شدین ، خانواده پسر مهم نیست ؟؟؟🙂💔 

ما خانوما از همجنس خودمون میخوریم