2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
باید تست بزنی هرروز خودت رو درگیر آزمون های مدرسه و اینا نکن اصلا

مثلا خب میرم مطالعه کنم ۵ ساعت برا زیست یا یک روز کامل برای ریاضی وقت میبره بعد دیگه تست وقت نمیشه و از طرفی هم مدرسه زور میکنه اگه مدرسه نیاین قبول نمیشین کنکور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه مدرسه ای بودید نمونه یا تیز هوشان

چرا فکر می‌کنید هرچی رشته ی خوبه مال این دوتا مذرسن؟ بخدا که مدارس عادی بسیار بچه های درس خونی دارع 

من خودم عادی بوده مدرسم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مثلا خب میرم مطالعه کنم ۵ ساعت برا زیست یا یک روز کامل برای ریاضی وقت میبره بعد دیگه تست وقت نمیشه و ...

باید تعادل برقرار کنی خودتون و برای هر درس تایم بگیری و بدونی باید سر 3 ساعت مثلا ولش کنی و بری سراغ درس بعدی 

روزی دو تا کتاب شما باید تست بزنی 

مدرسه رو رفتن و نرفتنش رو باید به نیازت نگاه کنی 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بله عالیه فکر کن داری برای مرگ و زندگیت تلاش میکنی سر کنکور

وای خداروشکر ،فکرشو کنین من امسال افسردگی شدید داشتم با اون وضع این معدل رو گرفتم و معدل کل یازدهم هم شد ۱۷ و ۵۷

امسال ولی بیشتر از این تلاش می‌کنم انشالله

چرا فکر می‌کنید هرچی رشته ی خوبه مال این دوتا مذرسن؟ بخدا که مدارس عادی بسیار بچه های درس خونی دارع ...

اره خداییش قبول دارم حرفتونو،من نمونه ام ولی به شدت بچه های حسود و دروغگویی داره که خیلی آزارم دادن تازه امسال که یک عدشون نمیان من حالم بهتره 

اره خداییش قبول دارم حرفتونو،من نمونه ام ولی به شدت بچه های حسود و دروغگویی داره که خیلی آزارم دادن ...

آره عزیزم من خودم به خاطر جوی که داره هیچ وقت آزمون ورودی ندادم اصلا

به نظر شما با توجه به آموخته های قبلیم بخوام پر قدرت تر از قبل ادامه بدم پزشکی میارم 

رویای بچگیم بوده 

برای شما هم آرزو دارم فوق تخصصتون رو بگیرین خانم دکتر جان 

مرسی از راهنماییتون

یادتون نره برای منم دعا کنید ،امسال سال سختی پیش رومه 

آره عزیزم من خودم به خاطر جوی که داره هیچ وقت آزمون ورودی ندادم اصلا

بهترین کار رو کردین ،کلا من وقتی رفتم از نهم بع دهم معدلم بیست بود و از اونجا سال دهم معدلم ۱۸ و نیم بود از اون نقطه اوج رسیدم به معدل ۱۷ به خاطر دوست های بدجنس

به نظر شما با توجه به آموخته های قبلیم بخوام پر قدرت تر از قبل ادامه بدم پزشکی میارم رویای بچگیم بود ...

کاملا درکت میکنم 

آره معلومه که میاری 

من واقعا حتی هفته ی مونده به کنکور گریه میکزدم میگفتم قبول نمیشم ولی شد 

بدون تلاشت بدون نتیجه نمیمونه 

توکل کن به خدا و ازش کمک بخواه

بهترین کار رو کردین ،کلا من وقتی رفتم از نهم بع دهم معدلم بیست بود و از اونجا سال دهم معدلم ۱۸ و نیم ...

معدلت خیلی خوبه عزیزم اصلا نگران نباش 

سعی کن عاقلانه پیش بری و تصمیم درست بگیری همین 

به نظر شما با توجه به آموخته های قبلیم بخوام پر قدرت تر از قبل ادامه بدم پزشکی میارم رویای بچگیم بود ...

برام دعا کن اگر تونستی یه صلوات بفرست ❤️