الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک ماه بخونم یکم جلو بیوفتم خیالم راحت باشه این عذاب وحدان و ترس نرسیدن کم بشه بعدش متوسط میخونم
نه نه این کار اشتباهه بخدا خودت نیمفهیمی ولی بعد از دو هفته بری لای کتابت رو باز کنی میفهمی که هیچی ارچیزایی که خوندی یادت نیست از من گفتن بود خود دانی
وقتتو هدر میدی با اینجوری درس خوندن چون هیچ فرقی با نخوندن نداره برات اینو یک ماه بعد وقتی خواستی مرور کنی متوجه میشی
و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
بيست ساعت اصلا منطقي نيست اون درسي كه ساعتهاي اخر ميخوني مغزت اصلا نميفهمه و گيرايي كافي نداره فقط به ساعت درس خوندن كه نيست استراحت هم مهمه كيفيت مهمه بعدش با اينمدل خوندن زود ميبري اكه يكماه نزديك كنكور بود حالا شاايد بد نيود نه از الان