2777
2789
ان شاءالله عزیزم...نمیدونم چرا دلم افتاد اینو بهت بگمیه داستان از امام رضا خوندم میگه یه مرده رفته پ ...

منم راستشو بگم خیلی تو زندگیم تنهام فقط خدا هست و بعد امیدم به حضرت..یه روزی اینجا دیدم یه نفر تاپیک زده که خواب دیده و اینطورا دلم شکست . اون شخص خونواده مومن داشت من گفتم خدایا چرا من که کسی رو ندارم خواب نمی بینم که بهم یکم خداقل قوت قلب داده شه..‌الان یه حرفت تلنگر بود..شاید جوردیگه باید نگاه کرد..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم راستشو بگم خیلی تو زندگیم تنهام فقط خدا هست و بعد امیدم به حضرت..یه روزی اینجا دیدم یه نفر تاپیک ...

آره عزیزم به خدا اهل بیت خیلی قشنگ جوابمون و میدن

یه شب تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم گفته بود از امام زمان بخواین اگه هستن بهتون نشونه بدن باور کنین این کارو میکنن،من فرداش با امام زمان حرف زدم و گفتم اگه واقعا هستین اگه از حال ما خبر دارین یه نشونه بهم بدین خیلی قشنگ بهم نشونه دادن ولی خواب نبود یه چیز دیگه که فهمیدم حرفامو شنیدن حالا تو همون تاپیکه یکی گفته بود من خواستم نشونه بدن ولی به خوابم نیومدن استارتر تاپیک گفت حتما که نباید خواب باشه شاید به صلاحت بوده که خواب نبینی...من خیلی فکر کردم به اینکه چطور میشه دیدن خواب امام زمان برای انسان بد بشه به این نتیجه رسیدم که من خودم اگه خوابشونو میدیم مغرور میشدم که آره من بنده ی خوبیم و اینا حالا غرورم که آفت دینه باخودم گفتم شاید یکی از دلایلی که ما خوابشون و نمی‌بینیم ممکنه این باشه که حضرت نمی‌خوان ما مغرور بشیم و از دین خارج شیم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

منم راستشو بگم خیلی تو زندگیم تنهام فقط خدا هست و بعد امیدم به حضرت..یه روزی اینجا دیدم یه نفر تاپیک ...

عزیزم کسی که خدا و اهل بیت و داشته باشه تنها نیس

چه دوستی بهتر از ایشون

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خواهش ميكنم عزبزم داستان و خوندم يكم آرامترشدم ممنون انشالله اجرت با امام زمان باشه

خیلی ممنون گلم...فقط با این داستان خواستم بگم که خدا و اهل بیت هیچ وقت مارو تنها نمیزارن چیز هایی میدونن که ما نمیدونیم و با عقل زمینی  خودمون گله میکنیم حالا نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یانه😅

آره عزیزم به خدا اهل بیت خیلی قشنگ جوابمون و میدنیه شب تو نی نی سایت یه تاپیک دیدم گفته بود از امام ...

کاملا درسته عزیزم..خیلی موقع ها با چیزای دم دستی هم ادم مغرور میشه چه برسه خواب های بزرگ..

قربونت🌺💚حرفات خیلی قشنگن. مراقب خودت و دلت باش لطفا قشنگم🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

کاملا درسته عزیزم..خیلی موقع ها با چیزای دم دستی هم ادم مغرور میشه چه برسه خواب های بزرگ..قربونت🌺💚 ...

آره همین طوره...خدا نکنه گلم، شمام همین طور،تاپیک هاتون واقعا خوبه بعضی وقتا که یادم میره دعا بخونم برای امام زمان با تاپیک شما یادش میفتم و میخونم😘

آره همین طوره...خدا نکنه گلم، شمام همین طور،تاپیک هاتون واقعا خوبه بعضی وقتا که یادم میره دعا بخونم ...

خواهش میکنم لطف داری🌺💚💚 خوبی از خودتو دل مهربونته منکه وسیلم شماها خودتون دعوت میشین و روزیتونه تاپیکارو میبینید🌺