2777
2789
اخه ده سال پيش خواب ديدم گفت بهت دادم ولي جرا اميدوارم كرد🥹

امیدت رو از دست نده قشنگم...شنیدی کسی به از اهل بیت سخن دروغ شنیده ؟نه هیچکس. پس بهت الکی نگفته..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع بلا شده گل..ان شاءالله بعدش زود طلبیده میشید مهم اینه بلا سر وسیله اومده نه خودتون🌺

اینکه رفع بلا شده واضحه واقعا نماز شکر خوندم

شبش خواب دیدم با پدر بزرگم که فوت شده سوار ماشین شدیم تو یه جاده تاریک داشتیم میرفتیم فرداش تصادف کردیم ازه دره افتادیم پایین ماشین کلا اوراق شده بدرد نمیخوره ولی خودمون هیچیمون نشد هر روز آیت الکرسی میخونم مطمئنم اثر اون بوده اومدم خونه نماز شکر خوندم که بلایی سرمون نیومده

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

امیدت رو از دست نده قشنگم...شنیدی کسی به از اهل بیت سخن دروغ شنیده ؟نه هیچکس. پس بهت الکی نگفته..

هي چي بكم ولي نزديك ده سال صبر كرذم ديگه ادم مكه چقد ديك ميتونم تحمل كنم ..

واي خداروشكر واقعا خدا نجاتتون داد

آره همین طوره ...بعد تصادف خوابمو برای خانوادم تعریف کردم برگاشون ریخته بود من حتی صدقه هم ندادم فقط آیت الکرسی خوندم برام معجزه کرد...عزیزم خدا و اهل بیت هیچ وقت تنهامون نمیزارن به موقع دستمونو میگیرن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اینکه رفع بلا شده واضحه واقعا نماز شکر خوندمشبش خواب دیدم با پدر بزرگم که فوت شده سوار ماشین شدیم تو ...

صدقه هم‌بده عزیزم لطف خدا و دعای اهل بیت هم بوده تو تاپیکای مذهبی میای و دلت پاکه. خداروشکر که چیزی نشده

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

هي چي بكم ولي نزديك ده سال صبر كرذم ديگه ادم مكه چقد ديك ميتونم تحمل كنم ..

یه کوچولو دیگه تحمل کن قربونت برم..ان شاءالله زود معحزش رو ببینی🌺🌺

صدقه هم‌بده عزیزم لطف خدا و دعای اهل بیت هم بوده تو تاپیکای مذهبی میای و دلت پاکه. خداروشکر که چیزی ...

آره واقعا شک ندارم لطف خدا و اهل بیت بوده...ما ها هرچی داریم از لطف و کرم ایشونه💚 چشم حتما صدقه میدم

خداروشكر واقعا …انشالله هممون حاجت بگيريم

ان شاءالله عزیزم...نمیدونم چرا دلم افتاد اینو بهت بگم

یه داستان از امام رضا خوندم میگه یه مرده رفته پیش امام رضا گفته من فقیرم بهم کمک کنین امام رضا یه دونه انگور بهشون داده مرد گله کرده گفته من فقیرم و پول ندارم برای خانوادم غذا تهیه کنم شما به من انگور میدین؟

همون موقع یه مرد دیگه اومده پیش امام رضا گفته آقا جان من خیلی به شما ارادت دارم اومدم ببینمتون امام رضا بهشون یدونه انگور میدن اون مرد خیلی تشکر میکنه و خوشحال میشه امام رضا که قدردانی این مرد و میبینن ظرف انگور و به مرده میدن مرده خیلی ذوق میکنه میگه آقا من اومدم شمارو ببینم منو خجالت زده نکنین امام رضا که میبینن این مرده خیلی خوشحال شده و قدر دانی میکنه میگه من باغ ها و تمام درختانشو به نامت میزنم ...مرد اولی ناراحت میشه به امام رضا میگه من اومدم گفتم فقیرم کمکم کنین شما بهم دونه انگور دادین این مرد گفت فقط اومدم خودتون و ببینم شما بهش باغ دادین چرا اخه؟

امام رضا میگن من بخت دونه انگور دادم قدردانی نکردی ولی به این مردم دونه انگور دادم خوشحال شد و قدردانی کرد شما اگه به کمک های کوچیک من توجه کنین و قدردانی کنین بیشترشو میدم....

عزیرم سوتفاهم نشه منظورم این نیس شما قدر نشناسی خدایی نکرده ...من یه شب خیلی ناراحت بودم به امام زمان گفتم هرجوری باید امشب به خوابم بیاین اگه نه دلم میشکنه صبح بیدار شدم وفتی دیدم خواب ندیدم ناراحت شدم گفتم یا امان زمان همه دلمو شکستن شما چرا دیگه ؟

خیلی سخت بود به خوابم بیاین؟ یادتون باشه تو سخت ترین روزم دلمو شکستین ولی من خیلی دوستون دارم...همون موقع این داستان و خوندم و فهمیدم نشونه از امام زمانه،ایشون حواسشون به من هست و یه لحظه تنهام نمیزارن ولی من ازشون خواستم به  خوابم بیان و وفتی نیومدن دلگیر شدم

ان شاءالله عزیزم...نمیدونم چرا دلم افتاد اینو بهت بگمیه داستان از امام رضا خوندم میگه یه مرده رفته پ ...

ببخشید زیاد شد ولی خواستم بهتون بگم...شاید امام رضا خیلی دارن بهتون نشونه میدن و شما حواستون نیس...مثل من که حواسم نبود امام زمان کنارمه و یه خواسته بدون منطق ازشون کردم

ان شاءالله عزیزم...نمیدونم چرا دلم افتاد اینو بهت بگمیه داستان از امام رضا خوندم میگه یه مرده رفته پ ...

ممنونم عزبزم جه داستان قشنگي بود …  انشالله خداوند امان رضا و امام زمان هميشه يارو ياورت باشه 🌹🌹

صلاح و مصلحت 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

ببخشید زیاد شد ولی خواستم بهتون بگم...شاید امام رضا خیلی دارن بهتون نشونه میدن و شما حواستون نیس...م ...

خواهش ميكنم عزبزم  داستان و خوندم يكم آرامترشدم ممنون انشالله اجرت با امام زمان باشه