2777
2789
عنوان

نامزدم رو دوسش ندارم ولی خیلی مرد خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 80 پست
با خوندن دو خط اول میگم مشکل اختلاف سن زیاد تونه ک یک دهه است

به نظر من ربطی به اختلاف سنی نداره ذاتش اونجوریه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ربطی ب فاصله سنی نداره من با پسر مورد علاقم ۹ سال فاصله داریم آنقدر شیطون و کرم ریزه ک صد برابر من آتیش پارست بعضیا اخلاقشون اینجوری من فامیل هایی دارم ک ۲۰ ۲۲ سالشون باشه اینجوری باشن نمیتونی کنار بیای  جدا شو دیر نشده هنوز نامزدی برای شناخت همیدگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه داره ماشین داره بددل نیست خسیس نیست تورو اولویت قرار میده ، بیرون حواسش بهت هست جدا نشو 

واقعا دلایلت بی منطق هست اینجا نظراتی هم که دادن حتما سنشون کمه . گیریم بهم زدی و رفتی با یه داش مشتی که خالکوبی داره و اهل شهربازی و اتاق فراره و شبا پی اس میزنه ازدواج کردی اما خونه وپول و ماشین نداش با اسنپ اینور اونور رفتی چه ارزشی داره؟ یکم بچگانه فکر نکن میگی بیست سالته اما مث بچه هایی یکم خانومانه تر و معقول تصمیم بگیر

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بخاط فاصله سنیتونه برا همینه میگن یا ۳ یا ۴ از خودتون شوهر کنید ن این همه

دقیقا بخاطر همینه متاسفانه من خریت کردم قبول کردم ولی الان اصن دوسشم ندارم که بگم بخاطر دوسداشتن کوتاه بیام

تا آخرش همینه کم حوصله بی ذوق

منم میدونم اینو ولی چیکار کنم خانوادمو ؟ چندشب پیش میخاستم تموم کنم نامزدیمو نامزدم زنگ زد به مامانم و همه چیو گفت بابام ک فهمید گفت اصلا حق نداری گفت هم پسر زحمت کشیه هم پولداره میتونه خوشبختت کنه و من بد تورو نمیخام و این حرفا 

عزیزممممم زندگی کردن با همچین آدمی واقعا عذابههه بهتره تا دیر نشده ازش جدا بشی

خب خانوادم نمیزارن خانوادم واقعا پشت اونن همه جوره اصلا یذره فکر من نیستن همش میگن چون پولداره خوشبخت میشی یا میگن تو ازدواج کن اگه دیدی نمیتونی کنار بیای بعد جدا شو ولی می‌دونم میخان منو گول بزنن که ازدواج کنم:/

دقیقا بخاطر همینه متاسفانه من خریت کردم قبول کردم ولی الان اصن دوسشم ندارم که بگم بخاطر دوسداشتن کوت ...

خب نمیدونم چی بگم ک به صلاح باش ولی ماهی هر وقت از آب بگیری تازه اس 

چی بگم والااگه فک میکنی بختر از این میتونی پیدا کنی طلاق بگیر

ازدواج نکردم من ولی بهتر از نظر من کسیه که بیشتر شبیه من باشه و طرز فکرش امروزی باشه وضع مالی برام انقدرا مهم نیست 

با خوندن دو خط اول میگم مشکل اختلاف سن زیاد تونه ک یک دهه است

دقیقا همینه مشکل اختلاف سنیه چون کلا دهه هفتاد با هشتاد فرق دارن و واقعا نامزدم طرز فکرش قدیمیه خیلی قدیمی و مرد سالاره کلا خانوادشم همینن برعکس من

کشاورزه ولی وضع مالیش خیلی اوکیه همه چی داره

شغل خیلی عالی هم ندارن ک خانواده شاید به خاطر شغلش نمیزارن بهم بخوره حتی اگر هم پولدار باشه ولی اخلاق هاتون بهم نخوره زندگی آرومی  نمیشه اگر راضی نیستی بزن بهم خوب تو قراره زندگی کنی ن پدر و مادرت

من شوهرم یه سال فاصله سنی مونه اون مثل شوهرشماست من در هیجان مثل بچه ها باهم کنار اومدیم دیگه

سخت نیست؟ شما ذوقتون کور نشده؟ آخه من تو این چندماهم ذوقم کور شده خود واقعیم نیستم کنارش همش تظاهر میکنم نمیتونم کنارش بچگی کنم همش باید مث خودش عاقلانه رفتار کنم

جدابشی بهتره این اخلاقش ربطی به اختلاف سنیتون نداره بعضی خیلی ارومن واهل هیجان نیست

آره دقیقا حالا یا ممکنه سنش گذشته باشه یا کلا اخلاقش بعد چون چندسال تنها جنوب زندگی کرده ممکنه برا اینم باشه که عادت کرده تنهایی

بحث درونگرا و برونگراس...یکی مثل شما احساساتشو دوست داره نشون بده. تخلیه بشه.هیجان داره.یکی مثل نامز ...

خیلی سخته ساختن چون ذوق خودم از بین میره همین الانشم من وقتی پیششم اصن نمیتونم خود واقعیم باشم و هرجور میخام رفتار کنم همش تظاهر میکنم بعد اون ده سال دیگ میشه 40 سالش و کلا بی حوصله تر از الان میشه

نامزدت سنش اصلا بالا نیست فقط اخلاقش اینجوریه علاقه هاشو نمیدونم‌چیه ولی عصبی و بددهن درست نمیشه که ...

دقیقا منم اینارو به خانوادم میگم ولی واسه هر کدوم از بد دهنی و عصبی بودنش بهونه میارن یا میگن تو چیکارش داری مگ به تو حرف زده در صورتی ک آدم بددهن و عصبی دو فردای دیگ با منم همینجوری رفتار می‌کنه نامزد من حتی ب بچهام فحش میده حتی شنیدم به پدر خودشم فحش داده