2777
2789
عنوان

دخترای مجردچهل سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 56 پست
منم مجردم ولی میشم 27 ساله منم از همین چیزای تا اخر عمر مجرد موندن میترسم تنهایی موقع تعمیر وسایل و ...

به جای ترسیدن خودت و قوی کن خیلی خوبه آدم یاد بگیره 

خودش از پس هرکاری برببیاد من متاهلم اما اصلا دلم نمی‌خواد

وابسته کسی باشم واقعا دنبال اینم خودم و قوی کنم و نشون بدم قوی ام

عزیزم من تاپیک های شما رو دنبال می‌کنم ،می‌بخشید میپرسم اگر دوست نداشتید جواب ندید. چند وقت پیش یه ت ...

نه اشنا نشدم 

خانوادش تماس گرفتن و بعدش ديگه تماسي نگرفتن حدس ميزنم يا بخاطر سنم ك ديگه از نظر اونا از بچه دار شدن شايد گذشته البته خبر نداشت من واقعا بچه نميخام حتي اگر دو سه سال قبل هم بود. يا بخاطر اشنايي قديمي ك داشتيم وقتي فاميلي شون رو فهميديم..

يادم افتاد اينا رو وقتي نوجوان بودم ميشناختيم خوشم نمي اومد ازشون هم از سطح خانوادش هم چهره وحتي ديده بودم پسره رو ولي اون موقع پسر سيبيلو بود شايد تازه دبيرستانش تموم شده بود😄

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای ترسیدن خودت و قوی کن خیلی خوبه آدم یاد بگیره خودش از پس هرکاری برببیاد من متاهلم اما اصلا دلم ...

قوی بودن کافی نیست خیلی جاها 

خیلی جاها ادم به کمک یه نفر دیگه نیاز داره 

یه اتفاقاتی تو زندگی ممکنه بیفته که ادم هرچه قدرم قوی باشه تنهایی از پسشون برنمیاد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نزدیک چهلم خودم موقع مریضی مراقب خودمم تازه مراقب مادرمم هستم گاهی داداش هام کمک می کنند البته مالی ...

من ۳۵ ساله ام. هرروز که میگزره میفهمم تنها پشت و پناهمم بابامه. خواهر برادرم نمیتونم هیچ توقعی داشته باشن. سر کوچکترین چیزا یه رفتاری میکنن که ازاشون توقع نداشته باشم.

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
قوی بودن کافی نیست خیلی جاها خیلی جاها ادم به کمک یه نفر دیگه نیاز داره یه اتفاقاتی تو زندگی ممکنه ب ...

اره درست میگی من منظورم همینه

تو فکرمه یه بچه از پرورشگاه بگیرم. هم من هم اون از تنهایی در میایم. ولی نمیدونم اینو چجوری عنوان کنم 

نه اشنا نشدم خانوادش تماس گرفتن و بعدش ديگه تماسي نگرفتن حدس ميزنم يا بخاطر سنم ك ديگه از نظر اونا ا ...

ان شاالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته .شما خانم باکمالاتی هستید تحصیل کرده و مستقل اید، ان شاالله یه همسر هم کفو نصیبتون میشه به زودی 

یه عمه ۴۰ ساله دارم کل کاراش با بابامهاز تصادف و تعمیر ماشین بگیرتا خرید خونه و میوه

خدا بابات نگه داره

من فکر نکنم داداشم غم منو بخوره. همین الانشم هی یجور رفتار میکنه ازاش توقع نکنم. 

بعد از این تعداد مجردهای دختر و پسر زیاد میشهبعدم الان مجرد و متاهل نداره همه یه جورایی تنهان مگه بچ ...

زنا با مردا فرق دارن. پسر خوب بالای ۴۰ خیلی کمه مخصوصا اگه مجرد باشه.

بلاخره دخترای چارچوب داری مثل من زیادن و البته تنها. خواستگارای خوبم نداریم

دور پسرای یکم خوبم یعالم دختر هست

ان شاالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته .شما خانم باکمالاتی هستید تحصیل کرده و مستقل اید، ان شاالله ی ...

ممنون عزيزم هر چي عاقبت ب خيري باشه همون بشه انشالا برا همه مون

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره درست میگی من منظورم همینهتو فکرمه یه بچه از پرورشگاه بگیرم. هم من هم اون از تنهایی در میایم. ولی ...

فکر خوبیه ولی امان از بعضی قوانین 

امیدوارم این قانون رو اصلاح کرده باشند تحقیق کن

یه جا خونده بودم به دخترای مجرد فقط بچه مریض یا معلول میدن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قوی بودن کافی نیست خیلی جاها خیلی جاها ادم به کمک یه نفر دیگه نیاز داره یه اتفاقاتی تو زندگی ممکنه ب ...

عزیزم چاره ای نداری جز اینکه خودت و قوی کنی

شاید یکجا هیچکس نبود 

یا اصلا بود و کمکت نکرد نمیشه که آدم بشینه بزنه 

تو سرش 

ماها محکومیم به زندگی کردن تو هر شرایطی

فکر خوبیه ولی امان از بعضی قوانین امیدوارم این قانون رو اصلاح کرده باشند تحقیق کنیه جا خونده بودم به ...

چه ربطی داره؟؟

خدا بابات نگه دارهمن فکر نکنم داداشم غم منو بخوره. همین الانشم هی یجور رفتار میکنه ازاش توقع نکنم.

فداتشم عزیزم

والا بابای منم غم اونو نمیخوره اتفاقا همیشه بهش میگه بهترین زندگیو داری بی دردسر میای و میری و مسئولیت نداری اون خودش با پرویی از بابام میخواد

کارمنده ها ولی بابام هرچیزی و میگیره براش میپچونه

یا قرض میگیره با داداشم فدات شم تو بزرگ مایی(پدربزرگم فوت شده بابام برادر بزرگترم داره)تو بزرگ فامیلی ما جز تو کسیو نداریم میپیچونه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
من ۳۵ ساله ام. هرروز که میگزره میفهمم تنها پشت و پناهمم بابامه. خواهر برادرم نمیتونم هیچ توقعی داشته ...

باید به خودت متکی باشی من وقتی بابام فوت شد فهمیدم الان نه تنها به خودم متکی ام و کارهای خودم و می کنم بلکه خانواده هم بعد بابام هندل می کنم چون مامانم مریض /احساس تنهایی زیاد نمیکنم چون هر کاری دوست دارم و خوشحالم می کنه انجام می دم در کل دختر شادی ام مگر مشکلی پیش بیاد زیاد سخت نمیگیرم

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

عزیزم چاره ای نداری جز اینکه خودت و قوی کنیشاید یکجا هیچکس نبود یا اصلا بود و کمکت نکرد نمیشه که آدم ...

منم نگفتم ادم بشینه هیچ کاری نکنه 

ولی یه جاهایی قوی بودن کافی نیست ادم به کمک یکی دیگه نیاز داره هرچه قدرم که خودش قوی باشه نمیشه گفت فقط قوی باش ادم هرچه قدرم قوی باشه از پس بعضی مشکلات تنهایی برنمیاد