2777
2789
عنوان

دخترای مجردچهل سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من به عنوان یک مجرد مجردی سخت نیست و چیز وحشتناکی نیست که ازش بترسی اگه مورد خوب پیدا شد ازدواج کن وگرنه مجردی هم یک دوره ای با برنامه ریزی درست می تونی لذت ببری ازش

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

از شوهرا ملعون تر پسرا و مردای این سایتن که درخواست دوستی میدن😁😁😆

آفرین اینا که خاله زنکن

به نظرم اینا زنن یه جنتلمن واقعی نمیاد تو سایت زنان زایمان🤣🤣

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

تو 40 سالگی و پارتنر؟؟؟؟؟واقعا هم گذشته هم زشته

آره واقعا باید غزل خداحافظی رو‌خوند در سن ۴۰ سالگی طبق نظر شما!!!! اصلا یه ۴۰ ساله چرا باید زنده باشه چرا زندگی کنه ، !!!!!!!!!

تأسف برای طرز تفکرتون.

اتفاقا خیلیم خوشحالم بشدت برای اهدافم تلاش میکنمولی خب به اینام فکر میکنم و با اینکه همه شرایطم خوبه ...

مراقب افكارت باش ك حرفاي ديگران توي دنياي واقعي و مجازي بخصوص كاربراي كم سن و سال اينجا ك خودشون سني ندارن و فكر ميكنن ٤٠ سالگي اخر عمر يك دختر هست روت تاثير نذاره و از ارزوهات غافل بشي تمام اطرافيان من بالا ٣٥ بهترين ازدواج ها رو داشتن بچه هم اوردن بعضيام دنبال بچه نيستن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

از شوهرا ملعون تر پسرا و مردای این سایتن که درخواست دوستی میدن😁😁😆

همون 

بخصوص توي تاپيكهايي ك از سن و سال خودت ميگي

حالا فكر كردن مونده درخواست دوستي اينا هستيم ما رو از تنهايي نجات بدن  

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

مراقب افكارت باش ك حرفاي ديگران توي دنياي واقعي و مجازي بخصوص كاربراي كم سن و سال اينجا ك خودشون سني ...

ممنون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
همون بخصوص توي تاپيكهايي ك از سن و سال خودت ميگيحالا فكر كردن مونده درخواست دوستي اينا هستيم ما رو ا ...

عالی گفتی

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام