2777
2789
من با پایین پیرهنم خشک میکنم دستمال میچسبه بهم و خوب هم خشک نمیکنه البته من هر روز پیرهنم رو عوض میک ...

با پایین لباست؟؟؟؟؟ در روز چندبار عوض میکنی لباستو؟؟

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
خب از این دسشویی تا اون دسشویی شاید نیم ساعت باشه تا این مدت خشک نمیشه بعدم خیییلی حوصله میخاد به از ...

خب باید چند تا داشته باشی بعد کهنه بچه بگیری کوچیک کوچیک کنی خشک میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا فقط اونایی ک گفتن خشک نمیکننن واونی ک گفت با پایین پیرهنم خشک میکنن🤢🤮

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

از دستمال توالت جنس خوب استفاده کن من سافتلن استفاده میکنم خوبه . دستمال رو بیرون دستشویی بزار وقتی می‌خوای بری دو ورق با خودت بکن ببر داخل . دستمال رو هم روی پوست نکش بزار و بردار . روی واژن هم نزار اطراف رو خشک کن

از کدوم دستمال حوله ای ها منظورته عزیزم؟؟

همینا ک واس اشپزخونه میخریم مریع هستن ب اصطلاح دستمال جادویی خیلی خوبن خوش جذب ان 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
با پایین لباست؟؟؟؟؟ در روز چندبار عوض میکنی لباستو؟؟

اصلا هیچی نگم بهتر چندشم شد🤢🤮

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من با پایین پیرهنم خشک میکنم دستمال میچسبه بهم و خوب هم خشک نمیکنه البته من هر روز پیرهنم رو عوض میک ...

😐😑سلام هموطن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
وای من فک کنم منظورش خشک کردن دستش بود! مگه میشه اخه؟

نمیدونم ولی خودش توضیح بده🤢