2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرشبم با صابون رختشویی میشورم والا از وقتی دستمال نخی استفاده میکنم عفونتم کم شده بی اغراق

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من چند تیکه پارچه ی نخی درست کردم هر روز یکیشو استفاده می کنم...طی روز هم می ذارم خشک بشه...آخر شب می شورمش...روز بعدی یکی دیگه استفاده می کنم...جدا از اون یه سشوار کوچیک مسافرتی دارم گاهی اوقات با اون خشک می کنم عالیه.

❤️❤️ 

موقع پریود از دستمال کاغدی استفاده میکنم یا هر وقت مهمون برم یا جایی دور از خونع باشم کاغدی استعاده میکنم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
میزاری بیرون با خودت مییری داخل ، پارچه ام بابد هر سری بشوری بزاری خشک بشه دیگه

خب از این دسشویی تا اون دسشویی شاید نیم ساعت باشه تا این مدت خشک نمیشه بعدم خیییلی حوصله میخاد به ازای هر دستشویی بشوری و خشک کنی

من چند تیکه پارچه ی نخی درست کردم هر روز یکیشو استفاده می کنم...طی روز هم می ذارم خشک بشه...آخر شب م ...

ن من دستمال حوله ای ک نو هس تازه هس یدونه از وسط نصف میکنم میدوزم اطرافشو عین اندازه دستمال توالت میش

خب از این دسشویی تا اون دسشویی شاید نیم ساعت باشه تا این مدت خشک نمیشه بعدم خیییلی حوصله میخاد به از ...

من دوتا دارم درضمن چ سختی شب موقع اخرین دسشویی بشور تا فردا صبح خشک شن