2777
2789
عنوان

وضعتان چووونههه🙎‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست
درسته ولی کو عدالت بابا هیچکس از دل کسی خبر نداره همه میگن تو که عالی هستی همه از بیرون نگات میکنن و ...

همه زخم خوردن ...

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

همه زخم خوردن ...

بعضی وقتا زخم خوردن خوبه نه دیگه اینجوری که از بین بریم 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا زخم خوردن خوبه نه دیگه اینجوری که از بین بریم

اوهوم 

بعضی دردا درمون نداره فقط ذره ذره نابودت میکنه. 

اوهوم بعضی دردا درمون نداره فقط ذره ذره نابودت میکنه.

ببین من همیشه فکر میکنم اون نویسنده کتاب ی عمر مینویسه نهایتن میشه صد جلد ولی ما اگر بخایم بنویسیم بالای صد جلد کتاب میشه از همه چیزمون 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

ببین من همیشه فکر میکنم اون نویسنده کتاب ی عمر مینویسه نهایتن میشه صد جلد ولی ما اگر بخایم بنویسیم ب ...

ولی بنظرم غم واقعی ساکت ترت میکنه. 

نایی برای گفتن و نوشتن نمیمونه‌..

ولی بنظرم غم واقعی ساکت ترت میکنه. نایی برای گفتن و نوشتن نمیمونه‌..

درسته چون گفتنش و به زبون اوردنش بیشتر عذاب اوره 

بحث با پارتنر تولدم چندوقت پیش بود ی تبریک خشک و خالی گفت و پیچوند

لابد براش مهم نبودی ...

کاش درد منم این چیزا بود.