2777
2789
عنوان

شما باشی میری خونه لوکس و بالاشهر مستاجر میشی یا خارج شهر صاحب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6140 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه خونه باید بخری ،اگه رهن خونه بدی سال دیگه همون پول و بهت میدن ولی تو نصف اون خونه کلنگی رو هم نمیتونی بخری ،پول خونه روکه به رهن نمیدن ،اینجا ایرانه ،ماه بعد پولت نصف میشه ارزشش

یا عماد و من لا عماد و له  
خدایی اون کلا عقل توسرش نیس 7 8 میزنه 😐 حداقل از یه ادم عاقل مثال بزنید

اون اگه ۷ ۸ میزد انقدر موفق نبود ، به هر حال حرفاش به نظر خیلی درسته 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ایشون درامد دارن و می‌دونن که با پولی که برای خرید خونه می‌گذارن، می‌تونن کار کنن و درامدشون رو بیشت ...

سرمایه عزیزم 🤌 

من نظر خودم و گفتم فقط 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

تاپیک هاتو خوندم ، خیلی ناراحت شدم برات عزیزم . چون ما هم دقیقا سه ساله که توی پایین شهر خونه خریدیم ...

تا این سنم یعنی ۳۳ سال فقط خوبی کردم بی هیچ چشم داشتی

خدا خودش شاهد منه که شب شده شام نخورم ولی ببرم یدم کسی که گرسنشه

من حقم نبود این بی انصافی...

امروز رو کلا دنبال خونه گشتم 

توروخدا دعا کنید یه خونه خوب نصیبم بشه 

سرمایه عزیزم 🤌 من نظر خودم و گفتم فقط

بله، سرمایه با «س» درسته. 

وقتی ذهنت مدام بین واژه‌ها می‌چرخه، گاهی انگشت اشتباه می‌ره روی کیبورد. ذهن من درگیر هم‌زمان «ثروت» و «سرمایه» بود و به همین دلیل اشتباه تایپی رخ داد.

هدف من هیچ‌گاه نقد تصمیمات شخصی شما نبوده؛ صرفاً قصد داشتم استارتر رو از اشتباهی که می‌تونست آینده مالی‌ش رو تحت تاثیر قرار بده آگاه کنم. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

با این تورم افسار گسیخته این مملکت خیلی دل گنده میخواد که بری مستاجری کنی .اینو بدون شما با پول الانت میتونی یا خونه بخری یا بری مستاجری بالا شهر سال دیگه با همین پول خونه نمیتونی بخری و باید بری مستاجری وسط شهر سال بعد هم میشه پایین شهر به سال ۴ نرسیده کاسه چکنم چکنم دستت گرفتی .این وضعیت مملکت ماست و حقیقت اینه تورم  و دزدی هزاران کیلومتر از درآمد ما و داشته های ما جلوتر هست همیشه .پس هر جه زودتر خونه ات رو بخر .شما ده سالم مثل شاه زندگی کنی یه سال با بدبختی ، همون یه سال خوشی اون ده سال و از دماغت در میاره .پس طوری زندگی کن که رفاه نسبیت رو همیشه داشته باشی .

معلومه که صاحب خونه میشم برم مستأجری که چه بشه که چند سال دیگه همین پولی که الان دارم خرح بشه و یا بی ارزش میخرم خونه پولهام و جمع میکنم خونه رو می‌فروشم میرم جای بهتر .ملت پیشرفت میکنند تو میخوای در جا بزنی 

عزیزم خونه بابای من بالاشهره همسایه هاش ماهی خدا تومن اجاره میدن خونشونو و هر کی اومده به خاطر پزش اومده بعدش دو سه سال موندن و مجبور شدن برن جاهای خیلی پایین اجاره بشینن  

خونه بالاشهر اجاره نشستن فقط یه مدت کیف داره تا وقتی که ارزش پولت کم نشده ! مگر اینکه واقعا پول دار باشی و درامدت عالی باشه 

من جای شما بودم حتما حتما خونه نزدیک شهرو میخریدم نهایت اگه راضی به خونه قدیمی نیستی  یه ۱۰ ۲۰ متری کوچیکترشو بخر ولی تمیز و کم خرج 

اگه بچه زیاد نداری یه خونه ۱۰۰ متری هم واقعا مناسب و دلبازه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )