2777
2789
عنوان

ولی یوزارسیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4495 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم ریش میشه واسه پوتیفاراتفاقا داشتم ظرف میشستم به این فکر میکردم که پوتیفار نقش باباشو داشت چرا لا ...

پوتیفار اگه واقعا پشیمون بود می‌رفت عذرخواهی میکرد

شما پدر واقعیت ناحق بندازتت زندان شکنجه بده تو رو چه میکنی؟ میبخشی اصلا؟ که تازه بری دست بوسش؟ یوسف بخشید ولی نرفت چون هیچوقت عذرخواهی ندیده بود خب

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یه بار و می‌تونست بره پوتیفار تا آخرین لحظه اسم یوزارسیف از زبونش نیوفتادطفلک پوتیفارم😂😭😭

اگه واقعا پشیمون بود می‌رفت عذرخواهی میکرد

شما پدر واقعیت ناحق بندازتت زندان شکنجه بده تو رو چه میکنی؟ میبخشی اصلا؟ که تازه بری دست بوسش؟ یوسف بخشید ولی نرفت چون هیچوقت عذرخواهی ندیده بود خب

ههه از جوگی؟؟مگه ندیدی جوگی به تیر مینداخت ۴ تا میمردن دقت کن فقط یه تیر

نه جلال و جبروت ظاهری رو میگم🗿

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

آره باید میرفت به یکتا پرستی دعوتش میکرد گناه داشت واقعا خیلی براش زحمت کشیده بود تا قبل زندان

همینکه یوسف آزاد شد با اینکه گفته بود بخشیدتش از شرمندگی مریض شد دق کرد 

اگه یوسف می‌اومد دیدنش که سکته میکرد از خجالت

یوزارسیف بد کرد کاش میرفتت طفلی پوتی چقد زجر کشید بچه

مرد باید عذرخواهی بلد باشه 

بازیگرش تو این سریال خوب بود

وگرنه فارغ از بازیگر نگاه کنی غد و یه دنده بود به یوسف بدبخت این همه ظلم کرد یه بار به روش نیاورد 

فقط ته دلش عذاب وجدان داشت 

چه فایده آخه