یه معلم داشتیم فوقالعاده زیبا شبیه پارسا پیروز فر بود،همه بچه ها عاشقش بودن،ولی دریغ از یه نگاه یا سخن نامربوط،فقط میومد درس میداد و میرفت حتی شوخی هم سر کلاس نمیکرد،یه روز یکی از بچه ها خوشتیپ کرده بود اومده بود کلاس منم کنارش نشسته بودم،بعد این معلم ازش سوال پرسید بنده خدا تا از صندلی بلند شد که جواب بده خیلی ببخشید گوز داد،دیگه هیچی دیگه از اونجایی که صداشم بلند بود فقط سعی کرد صندلی رو تکون بده که بگیم صدای صندلی بود،ولی همه به زور جلوی خنده شون گرفتن،بعد از اون هم دیگه این کلاس نیومد
دبیر نداشتم ولی تو کلاس زبان هممون دختر بودیم یدونه پسر بود از همه ما دخترا بهتر درس میخوند معلم هرچی میپرسید سریع جواب میداد بعد برا ما چسی میومد کلاس میزاشت کلا سم بود پسر به این درسخونی تو عمرم ندیدم😂
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
کلاس دوم بود ی آدم بشدت عصبی تو روستا بودیم عوضی با چوب مارو میزد هیچکس جرت نداشت بهش چیزی بگه مادرم فهمید منو زد رقت شکایت کرد دنبالش رو گرفت بااین که چند روز رقت کلا اخراج شد 😁