2777
2789

یه معلم داشتیم فوق‌العاده زیبا شبیه پارسا پیروز فر بود،همه بچه ها عاشقش بودن،ولی دریغ از یه نگاه یا سخن نامربوط،فقط میومد درس میداد و می‌رفت حتی شوخی هم سر کلاس نمیکرد،یه روز یکی از بچه ها خوشتیپ کرده بود اومده بود کلاس منم کنارش نشسته بودم،بعد این معلم ازش سوال پرسید بنده خدا تا از صندلی بلند شد که جواب بده خیلی ببخشید گوز داد،دیگه هیچی دیگه از اونجایی که صداشم بلند بود فقط سعی کرد صندلی رو تکون بده که بگیم صدای صندلی بود،ولی همه به زور جلوی خنده شون گرفتن،بعد از اون هم دیگه این کلاس نیومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیر نداشتم ولی تو کلاس زبان هممون دختر بودیم یدونه پسر بود از همه ما دخترا بهتر درس میخوند معلم هرچی می‌پرسید سریع جواب میداد بعد برا ما چسی میومد کلاس میزاشت کلا سم بود پسر به این درسخونی تو عمرم ندیدم😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

نه بابا سن نبود هی به هم دیگه میگفتن ۲۶

ببین من الان معنیش تو یوتیوب فهمیدم اینجا نمیشه گفت ولی یک فحش خیلی زیاد بدی بهت دادن 😂 چیکار کردی باهاشون

دختری از جنس دریا 

ببین من الان معنیش تو یوتیوب فهمیدم اینجا نمیشه گفت ولی یک فحش خیلی زیاد بدی بهت دادن 😂 چیکار کردی ...

والا من هنوزم نفهمیدم یعنی چی ، با من نبودن به همدیگه میگفتن من گفتم ۲۶ چیه همه خندیدن منم دیدم اوضاع بده گفتم بسه بسه ساکت