2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از قیافت بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 81 پست

عزیزم منم مثله تو ، منم وقتی اومد خواستگاریم خیلی خوشحال بود میگفت همونیه که میخواستم 

الان بهم میگه از اول دوست نداشتم فلان

من تو عقدم فهمیدم این بدردم نمیخوره ولی منم دختر نبودم منم مجبور به رابطه کرد

الان که طلاق میخوام بگیرم هی بهم میگن کاش تو نامزدی جدا میشدی عروسی نمیکردی و منم هنوز به هیچکس نگفتم فرقی به حالم قرار نبود بکنه در هر صورت، نمیتونم بگم خب نمیتونستم نتونستم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت نامه سلامت دادن؟ اسمش از شناسنامت حذف شد؟

آره عوضی اونجا گفت که باهاش رابطه نداشتم بعدم پزشک قانونی گفت آسیب جدی ندیده که از رابطه باشه 

آره اسمش پاک شد ولی چه فایده جلوی در و همسایه آبروم رفت

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

عزیزم منم مثله تو ، منم وقتی اومد خواستگاریم خیلی خوشحال بود میگفت همونیه که میخواستم الان بهم میگه ...

دقیقا برای منم میگفت از بچگی ی زن شبیه تو تصور می‌کردم برای خودم!!!

دقیقا برای منم میگفت از بچگی ی زن شبیه تو تصور می‌کردم برای خودم!!!

🤣🤣🤣 میگفتی بر پدر آدم دروغگو لعنت

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

نامزد منم منو میزد و همش بهونه های الکی میاورد و مادرش و خواهرش رو به جونم مینداخت اخرم تو دوران طلاقمون فهمیدم رفته خواستگاری و اینکه پیج اینستا جدا داشته و کلی عکس با دختره

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

نامزد منم منو میزد و همش بهونه های الکی میاورد و مادرش و خواهرش رو به جونم مینداخت اخرم تو دوران طلا ...

من بودم نمیذاشتم آب خوش از گلوش بره پایین 

البته شمه دختر بودی مم زورم میاد ولی الکی اسم روم گذاشت عوضی