2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 6682 بازدید | 207 پست
از لحاظ ظاهری؟ زن ۳۶ ساله جوونه ها.

دختر ۳۶ ساله 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی حس میکنی راجع بهم؟😁از کنکور دانشگاه شوهر و اینا😁

عزیزم یهو میاد سراغم درباره این دوستمونم یهویی حس کردم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

جوونه خب هیچکس دید بد بهش نداره حتی اگه مجرد باشه

منم ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه 

باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن😔😔😔

بخدا 20 با 30 خیلی فرقی نداره مثلا 26 سال با 36 سال چرا دهه 20 فکر میکنند سی خیلی بزرگه و پیر یه همکار دارم همش میگه من پیرم 37 سالمه میگه خودش بچست 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بخاظر قیافه است.زنا سنشون بالاتر که میره شکسته تر میشن ولی مردا انگار تازه خوش قیافه تر میشن

ربطی به قیافه نداره.من ۳۴ سالمه هرکی منو میبینه فکر میکنه ۲۵ سالمه.تا میگم ۳۴ سالمه تعجب میکنن.منظور اینکه بالارفتن سن قیافه رو شکسته نمیکنه.

از زن ستیزیه 

البتت پسر ۳۶ ساله اگر مجرد باشه پیرپسر به حساب میاد 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

دختر هست ۲۰ ساله خیلی بیشتر بهش میخوره یا دختر هست ۴۰ ساله خیلی کمتر بهش میخوره.به سن نیست.

کلا به سن هم باشه اخه سی که پیر نیست نمیدونم بیست ساله ها چرا فکر میکنند 30 پیره 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم