2777
2789
عنوان

پسره سی وشیش سالشه از نظر همه جوون ولی دختر سی وشیش ساله پیرع

| مشاهده متن کامل بحث + 7538 بازدید | 221 پست
از لحاظ ظاهری؟ زن ۳۶ ساله جوونه ها.

دختر ۳۶ ساله 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی حس میکنی راجع بهم؟😁از کنکور دانشگاه شوهر و اینا😁

عزیزم یهو میاد سراغم درباره این دوستمونم یهویی حس کردم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

جوونه خب هیچکس دید بد بهش نداره حتی اگه مجرد باشه

منم ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه 

باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن😔😔😔

بخدا 20 با 30 خیلی فرقی نداره مثلا 26 سال با 36 سال چرا دهه 20 فکر میکنند سی خیلی بزرگه و پیر یه همکار دارم همش میگه من پیرم 37 سالمه میگه خودش بچست 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
بخاظر قیافه است.زنا سنشون بالاتر که میره شکسته تر میشن ولی مردا انگار تازه خوش قیافه تر میشن

ربطی به قیافه نداره.من ۳۴ سالمه هرکی منو میبینه فکر میکنه ۲۵ سالمه.تا میگم ۳۴ سالمه تعجب میکنن.منظور اینکه بالارفتن سن قیافه رو شکسته نمیکنه.

از زن ستیزیه 

البتت پسر ۳۶ ساله اگر مجرد باشه پیرپسر به حساب میاد 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

دختر هست ۲۰ ساله خیلی بیشتر بهش میخوره یا دختر هست ۴۰ ساله خیلی کمتر بهش میخوره.به سن نیست.

کلا به سن هم باشه اخه سی که پیر نیست نمیدونم بیست ساله ها چرا فکر میکنند 30 پیره 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم