2777
2789
عنوان

نامزدم لاغره من چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا لاغره هرچی میخوره چاق نمیشه

چی بگم والا میتونست بره باشگاه ۵۰ کیلو خیلی لاغره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

شوهر من نامزد بودیم خیلی لاغر بود بعد عروسی خیلی چاق شد

ببخشید میپرسم ازت اون موقع که لاغر بود رابطه ج براتون سخت نبود؟

هی به سرم میزنه اینو باهاش مطرح کنم هی میگم زشته دهنتو ببند دختر😕

قدم صد و شصته

تو الان طاهرت اوکیه توپر بنظر میرسی فقط‌.

اما برا خودتم که شده کمش کن که یهو زیاد نشی کنترلش از دستت در بره...

شوهرتم بگو بره باشگا و اینا یکم بیشتر کنه..

میتونی بگی بیا باهم ازین ب بعد بریم باشگاه که هم بیشتر متعهد باشید سر رفتن هم راختتر میپذیره اینجوری 

ببخشید میپرسم ازت اون موقع که لاغر بود رابطه ج براتون سخت نبود؟هی به سرم میزنه اینو باهاش مطرح کنم ه ...

نه ما مشکلی نداشتیم بنظرم چاق میشع شاید مامانش غذای رژیمی درست میکنه ک چاق نمیشع

شوهر من کلا وقتایی زیاد خونه مامان میمونیم وزن کم میکنه چون همع غذاهاش رژیمی ان و شام نمیخورن

چه ورزشی پیشنهاد میدید؟

من خودم بدنسازی میرم هیکلم خوب و ساعت شنیه به نظرم اونو برو حالا من و نامزدم برعکسیم من ۱۶۰ با ۵۷ کیلو وزن ایشون ۱۸۵ با ۹۰ وزن وقتی کنارشم کامل کوچولو به نظر میرسم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

ببخشید میپرسم ازت اون موقع که لاغر بود رابطه ج براتون سخت نبود؟هی به سرم میزنه اینو باهاش مطرح کنم ه ...

هر جوری باشین پو زیشن مناسب رو پیدا میکنین.خب مثلا زن رو مرد نمیشه انجام داد فقط

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

برادرشوهرم ۶۰ و خرده هست جاریم ۸۰ و خرده مشکلی هم فک نکنم داشته باشن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
والا خو شوهرم همش منو بلند میکنه 😂😂😂

پروفایلت خودتی؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬