2777
2789

اگهی داخل دیوار دیدم‌واسه منشی وکیل از ۴ عصر تا ۸ شب داخل دیوار پ دادم گفتم اگه احتیاج ب سابقه کاری نیست برسم خدمتتون گفت بیا منم رفتم چندین تا دختر اومده بودن همشون در و داف و خوشگلو قد بلندو خفن من با مانتو شلوار اداری با قیافه مظلووووم بدون ارایش یه دختره داخل بود یک سالم از من کوچیک تر بود کلی سابقه کار داشت گفت ازدواج کردمو طلاق گرفتم ماشینم دارم  بعد به یارو گفت وقتی اومدم داخل  حس خوبی بهم دست دادو حس امنیت کردم حس کردم محیط اینجا خیلی خوبه 😐😐😐 منم مث گاو رفتم داخل مشخصاتمو پرسید گفت برسی میکنم خبر میدم...ولی با اون همه دختر در و داف میاد منو انتخاب کنه اخهههه😭😭😭💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سیاسیتیییییییاومدم حس خوب گرفتم خخخخخ الان استخدامش میکنن گرگ باید باشیم

یارو وکیله زرنگه .میشناسه کی پاچه خاره کی نیست .یه نفررو میخواد کاری باشه .ولی اگه مشکل اخلاقی داشته باشه اره اون دافارو انتخاب میکنه

اونا رو برا یه چیز دیگه میخاد همون بهتر نریاگه برا منشی گری میخای بری سعی کن بری پیش پزشک خانم یا وک ...

وکیله مسن بود و باشخصیتنت میخورد ادم خوبی باشه حالا نمیدونم از میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنه🥲

وکیله مسن بود و باشخصیتنت میخورد ادم خوبی باشه حالا نمیدونم از میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنه🥲

اگه بر اساس خوشگلی میخواد انتخاب کنه فراااااااررر کن فررراااااررررر 

کسایی که دنبال منشی خوشگلن ازش توقع چیز دیگه ای دارن 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من وکیلم

والا ما خودمون وقت نمیکنیم انقد به خودمون برسیم و عشوه بیایم

مطمئن باش اگر اون وکیل آدم درستی باشه و واقعا منشی برای کار بخواد تو رو انتخاب میکنه

اگر برای چیزای دیگه به بهونه منشی میخواد یه نفرو بیاره، همون بهتر که اونا رو انتخاب کنه و روح و روانتو به هم نریزه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

میون این همه خوشگل کی و انتخاب کنم ب کدوم بگم آره کدومی و جواب کنم 😆😅

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰