2777
2789
تو گاو نیستی ، انسانی، شعور و شخصیت و مغز داریاون جز ارضای کننده‌ی پایین تنه چیزی برای ارائه نداشته ...

دختره کارش که تموم شد با  ناز گفت اقای دکتر کی خبرشو بهم میدبننننن گفت ازلاع میدم بهتون اونم گفت ممنونم و رفت ولی خب تحصیلاتشم از من بیش تر بود اون لیسانس بود من دیپلم🦧😑

بزار تجربه مو بهت بگم...یکبار رفتم برای مصاحبه دوتا رو انتخاب کرده بودند یکی من یکی هم یک دختر دیگه...من تک و تنها رفته بودم..اون دختر خانم با مادرش و داییش که رییس یک ارگان بود اومده بودند..منم تا اینا رو دیدم..گفتم عمرا منو انتخاب کنن..این دختره پارتی داره و من‌تنهام..خلاصه اون‌ موقع فقط از خدا کمک خواستم و به خودش توکل کردم و گفتم من خدایی دارم...تا اینکه مدیر شرکت دیر اومد .دایی دختره هم‌گفت من‌کار دارم برم تا موقعه مدیر میاد منم میام..تا داییه رفت مدیر شرکت اومد و یک‌دوتا سوال پرسید و چون رشته ی من مرتبط با کار اونحا بود سریع منو انتخاب کرد ..به اون دختره هم گفت شما. برو..هرچه مادره التماس کرد صبر کنید الان داییش میاد..مدیره گفت نه لازم نیست رشته اش بدرد ما نمیخوره  و اونا رفتن من موندم...خلاصه شما فقط و فقط توکلت بخدا باشه..خیلی جاها هنوزم دختر سنگین رنگین تر میخوان..ان شالله کار مناسب شما هم‌پیدا میشه..البته روابط عمومی الان خیییییلی مهمه ..اینو خیلی تقویت کن...از لحاظ ظاهر هم مرتب باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره کارش که تموم شد با ناز گفت اقای دکتر کی خبرشو بهم میدبننننن گفت ازلاع میدم بهتون اونم گفت ممن ...

وای اسی اگه اون رو انتخاب کنه برو هزار رکعت نماز شکر بخون که انتخاب نشدی 

قشنگ معلومه به چه هدفی اومده اونجا

سرویس های که می‌تونه بده به رییس رو هم کامل معرفی کرده 

واقعا عجیبی که خودت رو با کسایی که از فروش جسمشون درآمد زایی میکنن مقایسه میکنی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

تو گاو نیستی ، انسانی، شعور و شخصیت و مغز داریاون جز ارضای کننده‌ی پایین تنه چیزی برای ارائه نداشته ...

مگه شما اون طرف رو دیدید که اینجوری قضاوت میکنید شاید از لحاظ کاری اون های دیگه حرفه ای تر باشن نباید صرفا بخاطر کمبود اعتماد به نفس استارتر اینجوری بگید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

وای اسی اگه اون رو انتخاب کنه برو هزار رکعت نماز شکر بخون که انتخاب نشدی قشنگ معلومه به چه هدفی اومد ...

دختره اخه در ادامه صحبتاش گفت میخوام جایی کار کنم که به خاطر پول مجبور نشم هر کاری کنم😐نمیدونم‌چرا همچین حرفی زد

مگه شما اون طرف رو دیدید که اینجوری قضاوت میکنید شاید از لحاظ کاری اون های دیگه حرفه ای تر باشن نبای ...

کسی که برای جلب نظر کارفرما از جذابیت جنسی استفاده می‌کنه یعنی چی؟ کسی که زیبایی جنسی و عشوه خرکی و جذابیت زنانه رو ابزار به دست آوردن شغل می‌کنه یعنی چی؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

کسی که برای جلب نظر کارفرما از جذابیت جنسی استفاده می‌کنه یعنی چی؟ کسی که زیبایی جنسی و عشوه خرکی و ...

شما واقعا حسودی و اینسکیوریتی استارتر رو حس نمیکنید تو جملاتش؟بعد شما مگه اونجا بودی و لحنش رو شنیدی؟اصلا مفهوم کلمه ناز میتون تو دایره لغت هرکس متفاوت باشه

تازه اون خانم هم تحصیلات بیشتری داره و هم تجربه داره

اینسسکبوریتی ینی چی😐😐

یعنی احساس نا امنی ای که شما الان داری و خود کم بینی ای که باعث میشه طرف مقابل رو جوریکه میخوای تعریف بدی

درحالیکه خودت هم میدونی اگه اون خانم انتحاب بشه بخاطر تجربه و تحصیلاتی هست که شما نداری ولی داری به زیباییش ربطش میدی 

یعنی احساس نا امنی ای که شما الان داری و خود کم بینی ای که باعث میشه طرف مقابل رو جوریکه میخوای تعری ...

چ ربطی داره من نوشتم اون تحصیلاتشم از من بیش تر بود منوخودم دارم میگم‌اون بهتر بود ک

چ ربطی داره من نوشتم اون تحصیلاتشم از من بیش تر بود منوخودم دارم میگم‌اون بهتر بود ک

درسته عزیزم ولی از مقایسه ای که نسبت به ظاهر داشتی و حرف هایی که از سمت طرف مقابل گفتی حس خوبی منتقل نمیشه

عزیزم هر چی قسمت باشه همون میشه ،منم خیلی جاها رفتم انواع مختلف قشر بودن باحجاب و بی حجاب با سیاست یا آدم ساده مهم اینه طرف مقابل دنبال چی باشه هر جا رفتی با اعتماد بنفس برو و خودتو دست کم نبین 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏