اگهی داخل دیوار دیدمواسه منشی وکیل از ۴ عصر تا ۸ شب داخل دیوار پ دادم گفتم اگه احتیاج ب سابقه کاری نیست برسم خدمتتون گفت بیا منم رفتم چندین تا دختر اومده بودن همشون در و داف و خوشگلو قد بلندو خفن من با مانتو شلوار اداری با قیافه مظلووووم بدون ارایش یه دختره داخل بود یک سالم از من کوچیک تر بود کلی سابقه کار داشت گفت ازدواج کردمو طلاق گرفتم ماشینم دارم بعد به یارو گفت وقتی اومدم داخل حس خوبی بهم دست دادو حس امنیت کردم حس کردم محیط اینجا خیلی خوبه 😐😐😐 منم مث گاو رفتم داخل مشخصاتمو پرسید گفت برسی میکنم خبر میدم...ولی با اون همه دختر در و داف میاد منو انتخاب کنه اخهههه😭😭😭💔💔💔
تو گاو نیستی ، انسانی، شعور و شخصیت و مغز داریاون جز ارضای کنندهی پایین تنه چیزی برای ارائه نداشته ...
دختره کارش که تموم شد با ناز گفت اقای دکتر کی خبرشو بهم میدبننننن گفت ازلاع میدم بهتون اونم گفت ممنونم و رفت ولی خب تحصیلاتشم از من بیش تر بود اون لیسانس بود من دیپلم🦧😑
بزار تجربه مو بهت بگم...یکبار رفتم برای مصاحبه دوتا رو انتخاب کرده بودند یکی من یکی هم یک دختر دیگه...من تک و تنها رفته بودم..اون دختر خانم با مادرش و داییش که رییس یک ارگان بود اومده بودند..منم تا اینا رو دیدم..گفتم عمرا منو انتخاب کنن..این دختره پارتی داره و منتنهام..خلاصه اون موقع فقط از خدا کمک خواستم و به خودش توکل کردم و گفتم من خدایی دارم...تا اینکه مدیر شرکت دیر اومد .دایی دختره همگفت منکار دارم برم تا موقعه مدیر میاد منم میام..تا داییه رفت مدیر شرکت اومد و یکدوتا سوال پرسید و چون رشته ی من مرتبط با کار اونحا بود سریع منو انتخاب کرد ..به اون دختره هم گفت شما. برو..هرچه مادره التماس کرد صبر کنید الان داییش میاد..مدیره گفت نه لازم نیست رشته اش بدرد ما نمیخوره و اونا رفتن من موندم...خلاصه شما فقط و فقط توکلت بخدا باشه..خیلی جاها هنوزم دختر سنگین رنگین تر میخوان..ان شالله کار مناسب شما همپیدا میشه..البته روابط عمومی الان خیییییلی مهمه ..اینو خیلی تقویت کن...از لحاظ ظاهر هم مرتب باش
تو گاو نیستی ، انسانی، شعور و شخصیت و مغز داریاون جز ارضای کنندهی پایین تنه چیزی برای ارائه نداشته ...
مگه شما اون طرف رو دیدید که اینجوری قضاوت میکنید شاید از لحاظ کاری اون های دیگه حرفه ای تر باشن نباید صرفا بخاطر کمبود اعتماد به نفس استارتر اینجوری بگید
🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
مگه شما اون طرف رو دیدید که اینجوری قضاوت میکنید شاید از لحاظ کاری اون های دیگه حرفه ای تر باشن نبای ...
کسی که برای جلب نظر کارفرما از جذابیت جنسی استفاده میکنه یعنی چی؟ کسی که زیبایی جنسی و عشوه خرکی و جذابیت زنانه رو ابزار به دست آوردن شغل میکنه یعنی چی؟
کسی که برای جلب نظر کارفرما از جذابیت جنسی استفاده میکنه یعنی چی؟ کسی که زیبایی جنسی و عشوه خرکی و ...
شما واقعا حسودی و اینسکیوریتی استارتر رو حس نمیکنید تو جملاتش؟بعد شما مگه اونجا بودی و لحنش رو شنیدی؟اصلا مفهوم کلمه ناز میتون تو دایره لغت هرکس متفاوت باشه
تازه اون خانم هم تحصیلات بیشتری داره و هم تجربه داره
🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
عزیزم هر چی قسمت باشه همون میشه ،منم خیلی جاها رفتم انواع مختلف قشر بودن باحجاب و بی حجاب با سیاست یا آدم ساده مهم اینه طرف مقابل دنبال چی باشه هر جا رفتی با اعتماد بنفس برو و خودتو دست کم نبین
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏