2777
2789
عنوان

خانواده شوهر ابجیم و خود شوهرش واقعآ ادمای بیشعوری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 31 پست
خیلی حرف زدم گوش نمیده

😑😑 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خواهرت نباید کاری کنه چون اختلاف میفته و از چش میفته و عروسی و اینا به کامش تلخ میشه

توو این موارد یه نادر و خواهر کارکشته میخواد که جلوشون دربیاد و با حفظ احترام نزاره به عروس زور بگن

کاری که من همیشه برا خواهر و بدادرام کردم و البته برا خودم نکردن

پس شمام خواهر ساده ای هستی که بجای اینکه کاری بکنی فقط داری دلسوزی میکنی

چ میدونستیم انقدر نفهمن اخه بگو وقتی پول ندارید ک ی خونه بگیرید چرا میرید همچین تالاری میگیرید بیچار ...

این روزا زوجها خرج عروسی را صرف خونه ماشین بهتر یا پس انداز طلا میکنند 

به نظر میاد خواهرتم نمیتونه زندگی را مدیریت کنه

یه جشن کوچیک و فرمالیته میگرفت ،بقیه پول را پس انداز میکرد 

چ میدونستیم انقدر نفهمن اخه بگو وقتی پول ندارید ک ی خونه بگیرید چرا میرید همچین تالاری میگیرید بیچار ...

خواهرتو نبردن انتخاب کنه خونه؟! چقدر بی فرهنگ خود رای هستن ولی تو بد شونو نگو بزار با دل خوش بره سر خونه زندگیش

خب هنوز که اول راهه چرا تمومش نمیکنین؟ میدونی که بعد ازدواج همه چی بدتر میشه چون طرف دیگه خیالش راحته. حتما باید بچه به بغل و خدایی نکرده کتک خورده بیاد قهر که متوجه بشین این مرد خوبی نیست؟ 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

طلا که گرونی هست نباید توقع داشت تالار گرون هم باید خواهرت خوشحال باشه عروسی خوب براش میگیرندرباره ت ...

خب اخه عروسیه خوب ب چ قیمتی؟؟عروسی ی شبه ولی خاهر من کمه کم میخاد ی سال تو اون خونه زندگی کنه اولین خونشه وسایلش همه نوعه اصلآ ب چشم نمیاد بدم طلا سرمایشون میشد من نمیگم هروسی نمیگرفتن انقدر ببخشید گنده گوزی نمیکردن ۶۰۰ تا ادم دعوت کنن بهترین تالارو بگیرن ی تالار متوسط با تعداد مهمون معقول میتونستن اینجوری همه چیو متعادل نگه دارن خواهرم گفته من فیلم فرمالیته میخام گفتن نه گفته فلان لباسو میخام گفتن نه فقط میخان خودشونو جلو مردم گنده نشون بدن

الان خواهرت نباید کاری کنه چون اختلاف میفته و از چش میفته و عروسی و اینا به کامش تلخ میشهتوو این موا ...

مادرم فوت شده من چیکار میتونم براش کنم هیچ کاری نکردم ب زور میدارن با من حرف بزنه

خب هنوز که اول راهه چرا تمومش نمیکنین؟ میدونی که بعد ازدواج همه چی بدتر میشه چون طرف دیگه خیالش راحت ...

خب منم تو عقد خیلی چالش داشتم ولی بد عروسی بهتر شدیم

غیر از کلید دادن داماد به اقوامش من موردی ندیدم که اونا بد کرده باشن

میدونی شما انتظار داری همه ایده آل رفتار کنن ولی واقعیت اینجوری نیس معمولا از لحظه ای که میای خواستگاری تاااااا روزیکه خواهرت جابیفته و بتونه زندگیشو دستش بگیره دوتا خونواده نامحسوس در کشمکش هستن پس اونا دارن کارشونو میکنن این خونواده عروسه که نمیتونه جلوشون دربیان و فقط حرص میخورن

یکم زرنگ باشین و از حق خواهرت دفاع کنین

خب اخه عروسیه خوب ب چ قیمتی؟؟عروسی ی شبه ولی خاهر من کمه کم میخاد ی سال تو اون خونه زندگی کنه اولین ...

خودش باید پافشاری کنه 

شماها چیزی بگین میگن خواهرزن و خانواده دخالت میکنند دلخوری و قطع رابطه پیش میاد

مادرم فوت شده من چیکار میتونم براش کنم هیچ کاری نکردم ب زور میدارن با من حرف بزنه

پس هیچی بزار خواهرت تو همون سادگیش بمونه لااقل کمتر خرص میخوره طفلی 

خیلیامون اول زندگی مظلوم و حرف گوش کن بودیم چندسال بعد زرنگ میشیمو همه شونو میشونیم سرجاشون 

ایشالا خواهر توام بعدا از پسشون برمیاد نگران نباش

خودش باید پافشاری کنه شماها چیزی بگین میگن خواهرزن و خانواده دخالت میکنند دلخوری و قطع رابطه پیش میا ...

ن چیزی نگفتیم والا ب خواهرم میگن خواهرات حسودیتو میکنن میخان زندگیتو خراب کنن