2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 44545 بازدید | 438 پست

چقدر خوشحال و با خنده از کتک خوردنتون میگین اول که کسی حق نداره تو رو بزنه اگه زد تو صورتت تو هم بزنش اما رفتارت برای بعضیها معمولی هست بعضی ها دوست ندارن بستگی ب فرهنگ خانواده و خود شخص داره چیز مطلقی وجود نداره که حق با کسی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ب فرهنگتون خانواده ها بستگی داره ولی خب حق نداشته تورو بزنه نباید اجازه بدی دستش باز بشه 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
پوشش هر کس ب خود شخص بستگی داره چرا نمیخواید اینو متوجه شید اگه شلوار بپوشم دنیا میچرخه؟ نپوشم نمیچر ...

شما ها هم گندزدين به همه چي با اين جمله مسخره. 

پوشش هركس به خودش ربط داره. 

شكر خدا يه چيز يادگرفتين

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

😂😂😂 بهتر از شما نباشم ولی در حد خودم بازی با کلمات رو خوب بلدم 😁🖐️ میخای صفحات بعد از دو هم ببی ...

باشه، ولی شما فعلاً همون صفحات اول بمون، چون بعدش سطح بازی یه‌ذره برات سنگین میشه 🤭

فریبا جان من قصد کشوندن به اینجا رو نداشتم ولی امروز گویا از شانس من رو فرم نبودی 

سعی میکنم دیگه جایی جوابتو ندم.نادیده بگیرمت که اعصابت بیشتر به هم نریزه

خدانگهدار

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

راستش اره شوخی یه حدی داره منم بابرادرشوهرم شوخی میکنم ولی نه اینجوری که دست بهش بزنم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
خب اگر محرم هستید با پسر عمه تون پس چطور باهام ازدواج کردید

👌🏻👌🏻

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

صحبت من نه سمت زن ستیزی هست نه مرد ستیزی.و نه اینکه مخاطبم اسی باشه.کار اشتباه اشتباه هست.مادر ادم ک ...

حرف های شما درست من قبول دارم ولی شوهر آدم مادر آدم نیست اگه اینجوری اگه هر مردی زنشو اذیت میکنه یا کار خلافی میکنه زن هم میتونه از کوره در بره بزنه تو صورت شوهرش اینو قبول کن مرد بر زن برتری نداره که حق کتک زدن داشته باشه ولی زن نداشته باشه