2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82602 بازدید | 640 پست

اول اینکه شما مقصر نیسیتن اینایی هم که میگن مقصری فلان کاملا چرت و پرت میگن انقدر عادت کردن به کتک و زورگویی براشون عادیه و حق رو به پسرا میدن که شخصیت خودشونو کاملا نشون میدن 

و اینکه برادر نامزدتون مقصره نه شما خب شوخی نمیکرد نمیزد 

نامزدتون هم فکر نکنم این موضوع چیزی باشه آدم غیرتی بشه حتی بنظرم اسمش غیرت نیست این 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدت مردیه که دستش وله ازون مردا که به هربهونه کتکت بزنه خودتم از شوخیات معلومه هنوز انقدر عاقل نشدی که ازدواج کنی بهتره کلا ازدواج رو کنسل کنی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هر سه تاتون تقصیر دارین. نمیشه گفت یکی کاملا حق باهاشه و اون یکی کاملا گناهکار. 

ببین شوهرت حق داشت ناراحت بشه ولی حق نداشت بزنه تو رو. باید باید منطقی می‌نشست باهات صحبت می‌کرد و احساس و خواسته اش رو بیان می‌کرد. 

برادر نامزدت نمیدونم چندسالشه و تو چندسالته ولی خیلیا رو دیدم به زن برادرشون چشم دارن، از این بابت مراقب باش و سرسنگین رفتار کن باهاش. 

رفتار تو هم درسته که نیت بدی پشتش نبوده و فقط خواستی واکنش بدی ول از این به بعد حتما روی واکنش هات و روی رفتارهات کار کن که هیچکس نتونه باهات اون مدلی شوخی کنه. حد و مرز بذار واسه آدما. نه بخاطر شوهرت، بخاطر آرامش خودت. چون مردها همشون هیزن بدون استثنا و توی ذهنشون سناریو میچینن.بخاطر همین همیشه خودتو بالا بگیر که کسی نتونه باهات شوخی کنه

بله حقت بوده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نامزدت هم بد دله هم دست بزن داره و اینا چیزایی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد بیشتر فکر کن

ربطی به بد دلی نداره هر مرد سالمی از دیدن این صحنه ناراحت میشه هر زن سالمی هم اگه شوهرش با جاریش شوخی لمس و بدتی کنه ناراحت میشه تاکید کردم ادم سالم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ربطی به بد دلی نداره هر مرد سالمی از دیدن این صحنه ناراحت میشه هر زن سالمی هم اگه شوهرش با جاریش شوخ ...

اینکه بهش میگه با برادرم نزدیک نشو یعنی بد دله چون اگه به برادرش و زنش اعتماد داشت نمیگفت و بدتر اینکه برای همچین چیزی زنشو بزنه دیگه خیلی خره

خدایا راضیم به رضای تو
اینکه بهش میگه با برادرم نزدیک نشو یعنی بد دله چون اگه به برادرش و زنش اعتماد داشت نمیگفت و بدتر این ...

عزیزم زدن توجیه نداره بله

ولی جرا نباید بد دل بشه به برادر و زنش که با هم شوخی جسمی دارن؟؟؟؟؟ خودت شوهرت بزنه تو پای جاری به شوخی ناراحت نمیشی؟؟؟

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

رک به خود برادر شوهرت بگو لطفا دیگه شوخی نکن 

داداشت یکی زد تو صورتم بخاطر شوخی باتو لطفا دیگه نزدیکم نیا نمیخوام کتکشو من بخورم 😒

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡