2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82280 بازدید | 642 پست
عصبانی شده بدبخت، زد؟؟؟ بدبخته که زده؟؟گوخورده زدهبیجا کرده زدهیعنی چی بدبختمگه کسایی که میان زن شون ...

خب حالا چیکار کنه؟؟

آره عزیزم بدبخته که میزنه اختلال داره که نمیتونه کنترل کنه خودشو میزنه دیگه

کسی که دست بزن از همین الان داره مرد زندگی نیستتتتتتتتت! خواهش میکنم باهاش عقد نکننننننن خودتو بدبخت نکنننننننن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی حق دست بلند کردن روت رو نداره

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

متاسفم برای بعضی از زن ها ، انگار خیلی علاقه دارین که کتک بخورین با این نظر هاتون....

خواهر گلم💔

شوهر شما بیخود کرد دست روی شما بلند کرد

اگه عزت نفس داشته باشی تو هم یکی میخوابونی زیر گوشش تا دیگه از این غلطا نکنه یا حداقل باهاش قهر میکنی ....

اون نه تنها تورو زد بلکه بی اعتمادی و بی احترامیش رو بهت نشون داد.

بعضی از زن ها اونقدر پیش شوهرشون ارزشمندن که حتی اگه با یه مرد غریبه شوخی های زیاد هم کنن شوهرش فوقش بهش میگه عزیزم من از این کارت ناراحتم و...

اگه همینجور ساکت بمونی در مقابلش در آینده تاپیک میزنی که بچه ها شوهرم زده دستمو شکونده و.... و بعدش با چند تا بچه تاپیک طلاق میزنی

عزیزم کامنتا رو نخوندم ولی اگه هنوز عقد نکردین مجدد فکر کن آدمی که دست بزن داره خیلی سخت میتونه کتک نزنه حتی اگه بعدش پشیمون بشه و گریه کنه 

درمورد برادرش هم حتی اگه ده سال عروس اون خانواده بودی اجازه نده کسی باهات شوخی فیزیکی کنه چه برسه به اینکه خودتم مشارکت کنی 

یهو به خودت میای می بینی برادرشوهرت هم داره کتکت میزنه و فحش خواهر مادر بهت میده 

انقدررررررر بدم میاد بعضی مردا عصبی میشن میزنن بیخود کرده که زده 

شما هم همیشه روابطت با خانواده همسرت حد و مرز داشته باشه در حد سلام خداحفظ و احترام چه برسه شوخی این مدلی😳

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

باورم نمیشه داریم با چه موجوداتی زندگی میکنیم حااالم از ریپلای ها بهم خورد. یعنی چی که حق با همسرته؟ بر فرض مثال که شما اشتباه کردی چاره اش چکه!؟ اونم تو نامزدی؟ همین چیزارو تو نامزدی می‌بینید 2روز دیگه زیر یه سقف میزنه دهنتون رو‌ میشکونه دردسرتون بره پدر مادره

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

هنوز نامزدی و تو رو زد؟؟؟

وای براتون عجیبه؟؟

البته برا منم عجیب بود حق میدم 

تا نامزد کردم جوری میزد که دهن و دماغم پر خون بود با موهام میکشوند تو خونشون دلم خون میشه میبینم برا بعضیا عجیبه💔

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
جالبه که بیشتر کاربرا به کتک خوردن عادت دارن و چقدر براشون نرماله🤕 واقعا نی نی سایت دارک شده🤦‍♀️

من ۹ ساله دارم کتک می‌خورم خدا لعنتش کنه ولی بخدا هنوز برام نرمال نیست و نخواهد شد هیچکس به هیچ دلیلی حق ندارد کسی رو بزنه 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍