2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 82893 بازدید | 640 پست

حالا برادر شوهر من دستاشو میشوره میاد میزنه به صورت من😂😂😂

پشت در وایمیسه منو میترسونه 

سهم غذامو میخوره😂😂

البته این چیزا تو شهر ما کاملا عادیه

تو روحِ جدا از تن منی...💗💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

یکبار برای همیشه جدی با برادرش صحبت کن و بگو دست درازی فیزیکی نداشته باشه شوهر من باوجود اینکه مذهبی نیست همچین موضوعی ببینه طلاقم میده خودم اصلا درشان یه خانم نمی‌بینم که با مرد دیگه ای غیراز محارمم شوخی کنم تازه محارم غیراز شوهرم هم قانون داره شوخی کردن

قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

نامزدی یعنی چی عقدی یا صیغه ؟یا هیچی فقط اومده خواستگاری و نشون ؟

چند ماهه نامزدی میخواست بمونین؟

فامیل و اقوام میدونن؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

کامنتا رو دارم میخونم چقدر زن ستیز زیاده!

دختر قشنگ شما هر کار اشتباهیم بکنی هیییییچ کسی حق نداره دست روت بلند کنه به هیچ احد الناسی این اجازه رو نده میخواد شوهر باشه پدر یا برادر یا هر ننه قمری به اونایی که پشت شوهرتو گرفتن توجه نکن، انقدر این رفتارا باهاشون شده که براشون عادیه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا اجازه میدی برادرش به موهات دست بزنه؟

برادره داره ازت سواستفاده جسمی میکنه؛ حتی میتونی ازش شکایت کنی، هر جا برادره هست نرو؛

زودتر عروسی بگیر برو سر زندگی ات

جلوی برادرش با حجاب و با وقار راه برو که بیشتر از این جذب ات نشه 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

اشتباه کردی ولی نامزدت حق نداشت دست روت بلند کنه...بگو اگر خیلی غیرت داره جلو داداشش رو بگیره و اگرم باز غیرت داره دست رو زن بلند نکنه‌...شمام با برادر شوهرت حریم بذار و اونم شوخی می‌کنه اخمش کن حساب کار بیاد دستش

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

خب پس نامزدت حق داشته

اون داداشش بهتر میشناسه که میگه دور بر داداشش نباشی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.