الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...
یکبار برای همیشه جدی با برادرش صحبت کن و بگو دست درازی فیزیکی نداشته باشه شوهر من باوجود اینکه مذهبی نیست همچین موضوعی ببینه طلاقم میده خودم اصلا درشان یه خانم نمیبینم که با مرد دیگه ای غیراز محارمم شوخی کنم تازه محارم غیراز شوهرم هم قانون داره شوخی کردن
دختر قشنگ شما هر کار اشتباهیم بکنی هیییییچ کسی حق نداره دست روت بلند کنه به هیچ احد الناسی این اجازه رو نده میخواد شوهر باشه پدر یا برادر یا هر ننه قمری به اونایی که پشت شوهرتو گرفتن توجه نکن، انقدر این رفتارا باهاشون شده که براشون عادیه
اشتباه کردی ولی نامزدت حق نداشت دست روت بلند کنه...بگو اگر خیلی غیرت داره جلو داداشش رو بگیره و اگرم باز غیرت داره دست رو زن بلند نکنه...شمام با برادر شوهرت حریم بذار و اونم شوخی میکنه اخمش کن حساب کار بیاد دستش