2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85017 بازدید | 640 پست

ببخشید به هرحال هرکاری هم کنی اون غلط کرد زد تو گوشت میتونست تذکر بده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت روانی جمع شدن میگن کارت اشتباهه و حق با اونه انگار زن حیوونه که مرد هرجور دلش خواست رفتار کنه ...

والا. حالا همین مرد با خواهر زنش همچین شوخی میکرد آیا می‌تونست بزنه تو صورت شوهره؟؟ تازه میگفتن بد دل حساسیا ما خواهرمون با شوهرمون شوخی داره

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

همه گفتن از الان دست بزن داره و فلان 

هیچکس نگفت (چندین بار تذکر داده )شاید خونش بجوش اومده 

ماهمیشه قضاوتامون الکیه چون شاهد حرفای ینفره هستیم ،شاید نامزدش هم حرفای دیگه ای داره ،ک تاپیک بزنه همه بگن حقش بوده 

دوست عزیز مشخصه کم سن و سالی،

وقتی نامزدت چندین باره ک میگی تذکر داده بهت ،باید خیلی سرسنگین رفتار کنی و وقتی زد به پاهات ،میتونستی واکنش نشون ندی و بری کنار همسرت بشینی ،ن اینکه توام شپلق بزنی توی پا اون ،اونم پیش نامزدت که چند بار بهت گفته نزدیکش نشو ،

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

😂😂😂😂عزیزم بحث ندارید امثال شما

امثال شماها چی که بویی از ادب و تربیت نبردین هرچی میاد تو دهنتون بدون فکر میگین برات متاسفم دیگه ریپلای نکن چون حال کشمکش با آدم بی ادب و بی منطقی مثل امثال شمارو ندارم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مگ باید پدر ادم ادم رو بزنه 😆 مگ کاری کردی ک بزنتت مگ بابا های ما صبح ها از خواب پا میشن مادرمون رو ...

وای چقدر شماها فکرتون عقب و سطحیه که کتک رو تو زندگی متاهلی عادی میدونید 

داد نه ولی اگه روم دست بلند کنه جد و ابادشو صد در صد میارم جلو چشمش

یعنی باید حتما سیلی میزد نمیتونست تذکر بده فقط؟

بنظرم کارش خیلی بد بود دست کمی از خیانت نداره.  

اسی متاهل ه فرق داره موقعیتش با کسی که مجرده

تذکر به چی ؟بگه عزیزم بار آخرت باشه شوخی دستی میکنی با برادرم .. میتونست چیزی نگه و گلایه برادرش کنه ...

من هیچ جوره قبول نمیکنم  

نمیدونم شاید فرهنگا فرق داره ... اینجا داریم طرف با برادرشوهر دست و بغل موقع عیددیدنی ولی خب ...... بیخیال 😇 

اسی نظر خواست منم نظرمو گفتم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

اره دیگه وقتی خوب رفتار کنی طرف جرات نداره شوخی کنه

منو جاریم نشسته بودیم‌بعد گوشی برادرشوهر دیگه افتاده بود توجوب 

اونم با جاریمشوخی داره جاریمم بااون

خلاصه اومدباگوشی جویی افتاد دنبال جاریم اخرشم بهش  مالوند ولی جرات نداشت سمت من بیاد خود جاریم فهمید کارش اشتباه 

خیلی ضایع بود اصلن گریه ش گرفته بود

خب همسرت نباید سیلی میزد.

ولی حریمت رو حفظ کن، هیچ وقت نمیگن کرم از پسرمونه، میگن عروس سبکه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

یه رپز می فهمی برادر شوهر هم یه چیزی هست لنگه ی جاری یا خواهر شوهر

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم