2777
2789
عنوان

برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 85038 بازدید | 640 پست
قهرم چندبار بهم تذکر داده زیاد دور بر داداشش نباشمولی بخدا داداشش همش میاد طرف منباهام شوخی میکنهدست ...

یعنی چی؟ 

مگه زنشی که اجازه این کارها بهش میدی،

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم شما برادر شوهرت کوچیکه مثل برادرته. برادر شوهر اسی احتمالا مرد گندس. و دوتا ادم بالغ حدومرز دا ...

من کاری ب شوهر اسی ندارم 

برادر شوهر من الان ۲۶ سالشع و من ۳۵ سال 

من جواب اون خانم رو دادم ک شوخی معمولی رو میگن کم کم ب جنسی تبدیل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار هر سه نفر اشتباه بوده 

برادرش چرا باید به شما دست بزنه شما نباید با رفتارتون بهش اجازه بدید کار شما هم اشتباه بوده که شوخی رو ادامه دادید. کار نامزدتون خیلی اشتباه بوده زده شما رو  

بهش بگید اول به برادرت تذکر بده حد و حدود رو رعایت کنه شما هم سنگین تر رفتار کنید که کسی به خودش اجازه نده هر شوخی با شما بکنه با نامزدتونم طوری برخورد کنید دیگه دستش نره بالا البته میگید قبلا بهتون تذکر داده بوده ولی بهش بگید به برادرش هم تذکر بده که پاشو از گلیمش درازتر نکنه در هر صورت کتک زدن اصلا توجیحی نداره 

خیلی بچگانه رفتار کردی

نامحرمترین آدم تو خانواده همسرت همون برادر شوهرته نباید جوری رفتار میکردی ک بخودش اجازه بده بزنه ب پات 

همسرت بهش برخورده هرچند کارش اشتباه بوده بجای سیلی باید تذکر جدی میداد بهت

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

عزیزم شما مقصر نیستی،با نامزدت برخورد جدی داشته باش که دیگه جرات نکنه همچین غلطی بکنه.

فقط او خانم هائی که میگن تو مقصری بدون نه عزت نفس دارن نه میدونن عشق و غیرت واقعی یک مرد چی هست،میگن توی لجن بمونی به بوی گندش عادت میکنی،این خانم ها عادت کردن به این رفتار اشتباه.

خانما مردها در هر نقشی ،همسر، پدر, برادر،حق ندارن شما رو کتک بزنن،عشق واقعی و غیرت یعنی محافظت،همسر استارتر باید به برادرش تذکر میداد که شروع کننده بود و بعد به استارتر با مهربونی میگفت عزیزم من از این رفتارت ناراحت شدم میشه باهم صحبت کنیم.

الان موقعیت خوبی پیش اومده ک رک به برادر شوهرت بگی دیگ باهات از این شوخیا نکنه 

بگو داداشت خوشش نمیاد و درست رفتار کن

دیگه کش نده این داستانو با نامزدت آشتی کن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

اصلا کار شما اشتباه بور ولی اون نباید میزد معلومه عصبیه و دست بزن داره فردا سر هر چیزی میخواد بزنه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ولا از بردار بهم نزدیکترن از کوجکی باهم‌بودیم همسنیم مدرسه رفتنمون باهم حتی کفش نداشتیم‌کفشا هم میبر ...

اگه نگاهتون خواهر برادر بود که با فامیل ازدواج نمی‌کردید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سوای از این ک نامزدت بی جا کرده زده 

این رو باید متذکر بشم با هیچ یک از اعضای خانواده شوهر راحت نباشید مخصوصا داداشا و ابجیاش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شوهرت میتونست جوری دگه بهت بگه حق این کار زشتو نداشت

اما حق داشت ناراحت بشه والا تو این دور وزمونه که برادر و خواهر به هم خیانت میکنن ....

این حد از شوخی هم واقعا زشته 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡