سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اون اگه از این اخلاق بدش اومده باید محترمانه بهت میگفت من خوشم نمیاد همچین کاری نکن نه اینکه مثل گاو بهت سیلی بزنه مگه کنیز زرخریدشی من پسرعموم خواستگارم بود الان هنوزم که هنوزه با وجود اینکه ازدواج کردم بازم منتظر منه و حاضر نیس با کسی ازدواج کنه اینو به زبون نمیاره اما تو دلش هست همسر من میدونه من خودشو با تمامدنیا عوض نمیکنم و چقدر دوسش دارم ما تو عروسی هامون عادیه همه دست همو میگیرم اونم اصلا مشکلی نداره من دست کسیو بگیرم حتی آدم غریبه ولی چون نسبت به پسرعموم حساسه میگه سعی کن کمتر تو عروسی باهاش برقصی عزیزم قشنگ حرفشو محترمانه بیان میکنه منم گفتم باشه و هرچی تو بگی نامزد شما چهار روز دیگه محیط زندگیتونو مثل یه طویله می بینه و هررفتاری دلش بخواد با شما میکنه اینو مطمئن باش
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
باشه، ولی شما فعلاً همون صفحات اول بمون، چون بعدش سطح بازی یهذره برات سنگین میشه 🤭فریبا جان من قصد ...
اگه خوشحالت میکنه بله شما قوی هستی منم کامنت قبلی ارجاعت دادم به بقیه کاربران 🖐️ فضای این سایت برای من لحظه ای و اسامی کاربرها یادم نمی مونه ، یعنی ممکن تاپیک دیگه بعدها ببینمت اما اصلا یادم نیاد قبلاً با هم چه مکالمه ای داشتیم ، اگه شما حافظه ات بهتر ،درست ترین کار رو میکنی 🙏
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
اگه تاپیکت راست باشه، کارت سبک بازی بوده، همینجا تاپیکهای هیز بازی برادر شوهرا رو بخون، امروز مچ پات میزنه، فردا به جاهای دیگت دست میزنه، البته اینجور تاپیکها بیشتر برا پربازدید شدن زده میشن و فیک هستن همشون