کار تو هییییییچ اشتباه نبوده.....الان بخواد بخاطر داداشش تورو بزنه ....لابد دو روز دیگه سر کوچکترین حرکت باز میزنه....لطفااااااا از همین الان کوتاه نیا تا یاد نگیره
ولی شما هم دیگه یه زن شوهر دار هستی باید مراقب رفتارت باشی یعنی چی پات زدی به برادرشوهرت؟ چرا می زاری زمینه شوخی دستی پیش بیاد؟ برادرشوهرت همچین کاری کرد تو باید خودت عقب می کشیدی و بهش اخم می کردی!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی جان از اول دیوار رو کج چیدی.. برادر نامزدت نباید تا این حد به خودش اجازه شوخی میداده که شما هم مجبور بشی جواب بدی پس از اول زیادی باهاش صمیمی شدی.. بعدم اینکه نامزدت یه مرد عصبیه.. قشنگ بالا و پایین کن و تو موقعیت های مختلف قرارش بده که بعدا تو زندگی پشیمون نشی از انتخابت.. حتما حتما زیر نظر یه مشاور حاذق باش
تلاشت برای نفی حرف من ستودنیه ولی متاسفانه کامنت ها به قوت خودش باقی 😐 کامنت اول گفته بله ، سومی گف ...
در حقیقت اون بله ها و تایید ها برای اشتباه خودش بود
من دوستانه نظرم رو گفتم ولی شما....
اینکه اگر با یه نظر ساده نفی میشی شاید پایه هات ضعیفه، نه تلاش من قوی😉
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.
شوهرت که تند رفته و کارشم درست نبوده و باید از دلت دربیاره و بعدش که دوباره حرفش شد شما هم بهش بگی که به برادر خودشم تذکر بده ، اما شما هم اینو بدون که ته این جوگیر شدنا و با نامحرم خاله خانباجی شدنا هیچی نیست فقط به مرور احترام و وقار و ارزش خودته که پیش همه از بین میره
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷