2777
2789
عنوان

خیلی بی اراده شدم اصلا درس نمی‌خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
خیلی تاثیر گذار بود واقعا درست میگی فردا حتما استارت میزنم

هیجانی نباش، بشین قشنگ با خودت اتمام حجت کن و دیگ شروع کردی اصصصصلا متوقف نشو ، کنکور اگ پیوستگی نداشته باشی نتیجه دلخواه نمیگیری، بشین قشنگ خودتو توجیه کن و واقعی شروع کن و پس نکش، دنبال پارتنر مارتنر هم نباش، اینا برا دو روزه هیجانش، درس خوندن اگر همراهش پیتزا خوردنم باشه بااااز سخته، هییییچی نمیتونه از سخت بودن درس خوندن کم کنه ، فقط باید بپذیری ک سخته و ب اندازه اراده ات و عشقی ک حقیقتا ب هدفت داری اون سختی رو تحمل کنی و بپذیری

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خیلی ممنونم عزیزم امید وارم خدا برات بهترینا رو بخواد مرسی که برات مهم بود موفقیتمدمت گرم 🙂

خواهش گلم✨🌺🌹

درکت میکنم چ شرایطی داری ، خودمم شرایط تو رو دارم ، ان شاالله دوتامون سال دیگ این موقع تاپیک قبولیمون رو بزنیم ، ولی خب باید براش سختی ها رو هم ب جون خرید 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه ypt نصب کن، توش میبینی بچه ها میخونن انگیزه میگیری 

و بدون باید از یجایی بخونی عوض کنی شرایطو، هی امروز و فردا کنی میشه سال بعد و هی سال های بعد تر

چالش بذار هی برای خودت.. که مثلا 5 روز پشت سر هم باید ساعت مطالعه 7 ساعت ثبت کنم و حتما انجامش بده که انگیزه بگیری و هی ادامش بده و ببر تا 10 ساعت و استمرارت رو حفظ کن.. 

هیجانی نباش، بشین قشنگ با خودت اتمام حجت کن و دیگ شروع کردی اصصصصلا متوقف نشو ، کنکور اگ پیوستگی ندا ...

همون چیزی بود که باید می‌شنیدم

این که گفتی شروع کردی دیگه اصلاً متوقف نشو یه جور تلنگر بود که انگار یکی از توی ذهنم صدام کرد.  

مرسی که یادم انداختی سختی رو باید پذیرفت  

واقعاً ممنونم بابت این پیام قشنگ و واقعی‌ت. خیلی کمکم کرد. ❤️‍🔥

برنامه ypt نصب کن، توش میبینی بچه ها میخونن انگیزه میگیری و بدون باید از یجایی بخونی عوض کنی شرایطو، ...

گلم قبلا نصب کردم ولی اصلا کار کردن باهاش رو بلد نبودم 

میتونی یکم توضیح بدی راجبش

همون چیزی بود که باید می‌شنیدماین که گفتی شروع کردی دیگه اصلاً متوقف نشو یه جور تلنگر بود که انگار ی ...

خواهش گلم 💋🔥

گلم قبلا نصب کردم ولی اصلا کار کردن باهاش رو بلد نبودم میتونی یکم توضیح بدی راجبش

ساعت مطالعت رو ثبت میکنی.. احتمالا اینجاشو بلدی دیگه 

ردیف پایین قسمت وسط نوشته group میزنی رو اون و تو صفحه ای ک اومد علامت به علاوه پایین رو میزنی و کلی گروه میبینی که میتونی توشون عضو بشی و تایم خوندن بچه هارو ببینی.. 

خودت چن بار باهاش ور بری یاد میگیری آسونه..