2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅مرحبااااا

مرحبا که نمیشه گفت خواهر 

رسما تر زدم با این انتخابم 

مطمعن باش اگه انتخاب خودم نبود تا الان هزار بار طلاق گرفته بودم ولی چون انتخاب خودمه رویی برای جدایی ندارم هر چند خوانوادم پشتمن ولی خب یه دختر مثل فرشته دارم که دستو پامو بسته 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

مرحبا که نمیشه گفت خواهر رسما تر زدم با این انتخابم مطمعن باش اگه انتخاب خودم نبود تا الان هزار بار ...

نه عزیزم مرحبام برای جسارتت بود که شجاعانه تو روش ایستادی و زدیش

الهی خدا برات حفظش کنه فداتشم

باربی_سایت🎀

نه عزیزم مرحبام برای جسارتت بود که شجاعانه تو روش ایستادی و زدیشالهی خدا برات حفظش کنه فداتشم

الهی قربونت برم عزیزم مرسی لطف داری .

خدا عزیزاتو برات نگه داره 🌹

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

فدای تو گلی جانم☘️🌸انشالله به زودی خدا گره از تمام مشکلاتت باز کنه🩷

خیلی ممنونم خیلی به دعات احتیاج داشتم 

خدا به قلب مهربونت نگاه کنه و هر چی میخوای بهت بده😍💋🤲

ان شاالله

من دوس ندارم بین خودم و کاربرا دلخوری ایجاد کنم ولی منطقی باید فکر کنیم من داداش دارم خودم هیچوقت دلم نمیخواد اگه همچین چیزی شد خدای نکرده برم خونه داداشم که زنش یه سر به داداشم سرکوفت بزنه یا اذیت بشن

در حد یکی دو روز اشکالی نداره ولی طرف بعضی وقتا حوصله خانواده خودشو نداره چه برسه خانواده شوهر

نکته دوم استارترم خودش معذبه و دوست نداره بمونه این یعنی کماله شعورشو میرسونه

نکته سوم اینکه وقتی پدر مادر در قید حیاتن بهترین گزینه خانه پدری هست تا خونه داداش 

غیر اینه عزیزم؟

باربی_سایت🎀

منم همینطور

درسته منم برادر دارم وخودم زن داداش هستم،خواهرشوهرم مشکلاتی تو زندگیش پیش اومد که مجبورشد بیاد خونه ما،از سرخوشی نیومده بود فقط تو اتاق گریه میکرد من واقعا نمیتونستم تو اون شرایط به ارامش خودم فکرکنم سعی کردم همدردی کنم چون میدونستم بالاخر سریه هفته میره ،

ولی قبول دارم برای همه سخته کسی تو خونشون بمونه ولی نهایت نهایت یه هفته تحملش کنم ،بعد شروع کنیم

شاید اگرپناهش بدیم شوهره ادم بشه که نه کس وکارداره بزار برم دنبالش تا بدتر نشد 

درسته اسی هم اگر مونده چون خونه داداشش نزدیک به خونش ،فکرمیکنه همسرش میاد دنبالش،با خودش لابد گفته برم خونه پدرم راه دوره ممکنه نیاد دنبالم،

منم همینطوردرسته منم برادر دارم وخودم زن داداش هستم،خواهرشوهرم مشکلاتی تو زندگیش پیش اومد که مجبورشد ...

من نیومدم داداشم خودش امد دنبالم اما اره راحت نیستم اونم گف خودت رفتی خودت بیا موندم چ کنم