2777
2789
عنوان

خدا منو بکشه به حق علی

136 بازدید | 16 پست

مشاور کنکورم خییییلی رسمی باهام حرف میزد (اقاست)

منم همینطور رسمی تو چت اینا باهاشون صحبت می‌کردم کلا میگفت خانم فلانی منم میگفتم شما و.. کاملا جمع می‌بستیم 

اما من خیییلی فانم خییلی پیش فعالم و اینا ماهی دو جلسه مشاوره حضوری که داریم نزدیک ۱ ساعت و نیم نمیتونم جلو خودمو بگیرم یه اسکول بازی درنیارم مثلا از رفتارم مشخصه پیش فعالم همش حرف میزنم میپرم تو حرفش چرت و پرت میگم نمیدونم چطوری بگم صدام و لهجه و نوع حرف زدنمم نشون میده شیطونم 

تا الان استیکر برام نفرستاده بود امروز بعد جلسه فرستاده 

من واقعا اگه این پیشنهاد دوستی بده کجا برم مشاور پیدا کنم باز خداااا منو بکش دیگه نمیتونم پشت کنکوری بشم امسالم 🥲💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق تا ابد.

اگررررر بشه بدبخت میشم رسما به خدا

امروز برا اولین بار هی مفرد خطاب می‌کرد دور های قبل اصلا یک بارم مفرد خطاب نکرده بود به خدا 

میگفت دوباره هفته ی دیگه هم جلسه برات میزارم درحالی که باید دو هفته یه بار بزاره نه هر هفته 

وسط سالی مشاور کجا پیدا کنم دوباره از اول با راه روش هاش آشنا بشم و اون قلق های من دستش بیاد کلا ۸ ماه دیگه کنکوره

حس میکنم سبک بازی شاید درآوردم درحالی که خیییلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم واقعا

اشکال ندارن می‌زاره پای خام بودنت روی خودت کار کن پیام الکی ندی حله

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اشکال ندارن می‌زاره پای خام بودنت روی خودت کار کن پیام الکی ندی حله

پیام الکی نمیدم تو چت کاملااااااا جدی ام 

اما خب تو واقعیت کلا نیشم همش بازه به خدا همیشه اینجوریم دوستام میگن بری دانشگاه میشی گاو پیشونی سفید اونجا همه سردن تو اینجوری پیش فعال😕😂🥲

پیام الکی نمیدم تو چت کاملااااااا جدی ام اما خب تو واقعیت کلا نیشم همش بازه به خدا همیشه اینجوریم دو ...

نمیری رفتار درمانی ببین من بچه ام مو می‌بردم دخترهای بزرگ هم میمودن وقتی میگفتن خیلی خوب بوده تاثیر داشته براشون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیری رفتار درمانی ببین من بچه ام مو می‌بردم دخترهای بزرگ هم میمودن وقتی میگفتن خیلی خوب بوده تاثیر ...

میرفتم قبلا اما دیگه الان نیاز نیست خود تراپیستم گفت صرفا الان یه برونگرایی و شاد و پرانرژی هستی یعنی شخصیتته دیگه پیش فعالیت کامل رفع شده

آخرین بار ۱۳ ۱۴ سالگی دارو برا پیس فعالی مصرف کردم دیگه بعدش عادی بودم اما خب به نسبت شیطنت هام زیاده