2777
2789
عنوان

نامزدم سرده یعنی ممکنه بعد ازعروسی بهترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسنای منم ک نامزد دارن همینومیگن

دختر دایی مامانم عقد میکنه متوجه میشه شوهرش نعوذ نداره با خانوادش در میون میزاره و میره برای طلاق،شما هم تا دیر نشده یه فکری بکن.

دوستم بعد 4 سال زندگی طلاق میگیره بخاطر اینکه شوهرش با کلی دارو نعوذ پیدا میکرده،میگفت 8 ماه طول کشید تا عروس شدم،اخر سر کاشف عمل میاد که پسره تو کودکی بهش تجاوز شده.میگف مدام تو شورتش مدفوع بود،از اونجا فهمیه بوده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یادوسم نداره یاجذاب نیستم یامدلش سرده وبی تفاوت

ببین عزیزم بیان چنین مشکلات خصوصی اینجا فقط اعصابو روانتو بهم میریزه.تنها راه چاره اینه بدون خجالت و کاملا رک از خودش بپرسی.بهش بکو نیاز داری چرا کم کاری میکنه مشکلش چیه هرچی سوال تو ذهنت داریو ازش بپرس بالاخره باید جوابی داشته باشه بهت بده