2777
2789
عنوان

نامزدم سرده یعنی ممکنه بعد ازعروسی بهترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا دوست بودن این مساله پیش نمی اومد؟؟؟

من اطرافم خیلی از ازدواج‌های سنتی دیدم شوهرش هیچ میلی به خانمش نداره یا خانومه رو سنتی ازدواج کرده هیچ میلی به شوهرش نداره همین امروزم دو تا تاپیک دیدم دوتاشون سنتی بودن

یکیش می‌گفت شوهرم دوسم نداره یکیش می‌گفت شوهرمو دوست ندارم

Azar dey

فایده نداره همش خستس

ایشون مشکل دارن.

شوهر من سرباز بود خسته و کوفته عصر از پادگان میومد ولی وقتایی که پیشش بودم برای رابطه مشتاق بود

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من اطرافم خیلی از ازدواج‌های سنتی دیدم شوهرش هیچ میلی به خانمش نداره یا خانومه رو سنتی ازدواج کرده ه ...

منم کلی مورد دیدم دوسه سال قبل ازدواج دوست بودن بعد ازدواج دختره میگف غلط کردم با این ازدواج کردم 

دلیل نمیشه که چون ازدواج سنتی بوده این مشکل به وجود آمده 

منم کلی مورد دیدم دوسه سال قبل ازدواج دوست بودن بعد ازدواج دختره میگف غلط کردم با این ازدواج کردم دل ...

این دیدگاه منه عزیزم به نظر من ازدواج سنتی اینجوریه نسبت به هم سردن

Azar dey

اگه قبلا دوست بودن این مساله پیش نمی اومد؟؟؟

همینو بگو والا.هرچی میشه میندازن کردن سنتی بودن.مثلا الان تماااام ازدواجایی ک مدرن و با دوستی بوده اوکی هستن و ب مشکل برنمیخورن..

ی حرفایی میزنن اصلا ادم مغزش رگ ب رگ میشه از تعجب