2777
2789
عنوان

چقد بعضیا راحتن

871 بازدید | 86 پست

یه دختره بود میشناسمش

امسال اولین کنکورش بود پولدارم هست همش با دوستاش بیرون بود تقریبا هر روز الانم دندون قبول شده سهمیه 25 درصد داشت

چقد میچسبه این زندگیا به ادم خودتو گول میزنی یکم درس میخونی که بنظرت خودت خفن بیای مثلا همه چیت سر نظمه و به راحتی رشته عالی قبول شی 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم امروز شنیدم یکی با چهل و پنج هزار منطقه سه با سهمیه بیست و پنج داره تو دانشگاه تیپ یک پزشکی میخونه پرام ریخته😂🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم سهمیه رو که الکی ندارن منم خیلی حسودیم میشد قبلا ولی دیدم واقعا طرف خانواده شهیده پدر نداشته و ...

درسته که یه حقی دارن ولی این قصیه سهمیه ها واقعا در حق بقیه نامردیه درستع که باید دولت حمایت کنه اما نه اینجوری دولت خودشو راحت کرده از حق ما زده داده اینا دو طرف راضین الان کسی که یتیم بوده چی کسی که اوضاعش بده پدرش نمیتونه کار کنه این چجوری میخواد قبول شه 

ریدم به این زندگی خدا واس ی سریا قشنگ پخته

شرمنده که وقتتو میگیرم دوست عزیزم 

میشه یه سر به تاپیک اخرم که تازه زدم بزنین؟؟به راهنماییتون نیازدارم🙏🏻🎀ممنونم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

وای منم امروز شنیدم یکی با چهل و پنج هزار منطقه سه با سهمیه بیست و پنج داره تو دانشگاه تیپ یک پزشکی ...

شرمنده که وقتتو میگیرم دوست عزیزم 

میشه یه سر به تاپیک اخرم که تازه زدم بزنین؟؟به راهنماییتون نیازدارم🙏🏻🎀ممنونم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

وای منم امروز شنیدم یکی با چهل و پنج هزار منطقه سه با سهمیه بیست و پنج داره تو دانشگاه تیپ یک پزشکی ...

همسایه ما حتی بلد نبود از روی برگه بخونه مهندسی قبول شد حالا من رتبه ام بالاتر بود چسم قبول نشدم دیدم فایده نداره ول کردم

جیش تو این زندگی😒

اره منم بجا شنیدم رتبه 50 هزار منطقه با سهمیه 25 شده 3 هزار

درسته که یه حقی دارن ولی این قصیه سهمیه ها واقعا در حق بقیه نامردیه درستع که باید دولت حمایت کنه اما ...

من پدرم وعموهام همه توجنگ بودن چندسال وهیچوقت حتی کارت ایثارگری هم تهیه نکردن وگفتن واسه دفاع ازکشورمون رفتیم 

گاهی انسانم آرزوست
همسایه ما حتی بلد نبود از روی برگه بخونه مهندسی قبول شد حالا من رتبه ام بالاتر بود چسم قبول نشدم دید ...

نه بابا باید تلاش میکردی اینجوری هم نیست که همه ظرفیت‌ها برای اینا باشن ولی من هیچوقت باور نمی‌کردم این رتبه بیاد پزشکی روزانه تیپ یک بده🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️