یه یارویی بوی خیلی وحشتناکی میده بنده خدا مثل بوی چرم گندیده از کنارت که رد میشه تا اخر کلاس بوش تو دماغته
وای نمیتونم تحمل کنم🥲🥲💔💔 اون طفلکم ناراحت میشه مطمئنا
من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به مشاور مدرستون بگید بهش تذکر بده ما عم داشتیم تو کلاس، به مشاور گفتیم باهاش حرف زد بهش تذکر داد
مشاوره خودش عین بهدار های دهه ۶۰ سه لباس کهنه و چرک و کثیف میپوشه رو لباسش لکه عرق هست از کنارش که رد میشیم نفسمون رو حبس میکنیم 🥲🥲💔💔
من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
با هم عود یا اسپری خوش بو کننده بگیرید همیشه تو کلاس استفاده کنید
۹۰ درصد الرژی دارن