2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
چراغ خاموش زندگی کن .این نصیحت از من

همیشه که نمیشه ما الا داریم‌خونه می‌سازیم بین خاله ام وعموم درکل همه فامیل فهمیدن از اون روز شوهرم بیکارشده دقیقا حس می کنم از بس بگومگو می کنن

حسادت هاشون باعث شد من به ازدواج دلخواهم نرسم

من به واسطه حسادت ها ۹ سال پیش نتونستم رشته ی دلخواهمو قبول شم همون موقع سر جلسه حالم بد شد و اون همه تلاش دود شد رفت تو هوا حتی وقتی میخواستم نامزد کنم انقدر همه حسادت کردن همه چی یه شبه بهم خورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داره؟صدقه منظورتون چیه پول بندازم تو صندوق صدقات؟ چون نیازمندی سراغ ندارم

من انلاین برای موسسه های خیریه واریز میکنم 

تو میتونی تو صندوقم بندازی، میتونی حیوونا رو غذا بدی 

یا یه جا جم شه نیازمند دیدی بهش کمک کنی 

همیشه که نمیشه ما الا داریم‌خونه می‌سازیم بین خاله ام وعموم درکل همه فامیل فهمیدن از اون روز شوهرم ب ...

دقیقا مث ما ..شوهرمنم خیلی کار میکرد چون قسط و وام زیاد داشتیم تازه داشتیم رو روال میفتادیم قسطامون کم کردیم خونمونو میساختیم شوهرم بیکار شد غیر اون همزمان چن تا گره دیگ افتاده تو زندگیمون چون سر زبونا افتادیم خدا از حسودان نگذره و آتیش تو زندگیشون بندازه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

دقیقا مث ما ..شوهرمنم خیلی کار میکرد چون قسط و وام زیاد داشتیم تازه داشتیم رو روال میفتادیم قسطامون ...

ما نه حامی داشتیم نه کسی کمکمون کرده  تابوده شوهرم خودش بوده .جالب دیروز میشنوم برادر خودم گفته اون بیکارشده ازکجا میاره خونه می‌سازه  حتما قاچاق می کنه😐

ما نه حامی داشتیم نه کسی کمکمون کرده تابوده شوهرم خودش بوده .جالب دیروز میشنوم برادر خودم گفته اون ...

امان از حرف مردم

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌