2777
2789

بچها من خانوادم خیلی سختگیرن،یه بلاهایی سرم آوردن که ختی فکرشم نمیکنید...منم انقد خر بودم که از خونه به مدرسه پناه میبردم:)))فکر میکردم اونا واقعا دلسوزمن،انقد قشنگ باهام حرف میزدن که بهشون اعتماد میکردم همچیو میگفتم...فکر میکردم حرفام پیششون امنه..

اما امروز قرار بود بابام بیاد مدسه بقیه شهریه مو تسویه کنه...یه حسی بهم گفت گوشی رو بزارم رو حالت رکوردر،بعدا ویسشو گچش بدم ببینم چیا گفتن،یوقت کسی چیزی از من لو نداده باشه...

ولی خب متاسفانه چیزایی که نبایدو شنیدم:(((

میگفتن باباش که خیلی باحاله چه بابای خوبی داره،دختره چرت و پرت میگه توهم میزنه که میگه مامان بابام کتکم میزنن،دختره دیوونست واقعا،خانم فلانی تشخیص داد پارسال که مشکل از خود دخترست و خانوادش خوبن...

الانم با فلانی دوست شده داره روان اونم بهم میریزه،با اینکه واقعا اینطوری نیست بخدا اینطوری نیست،واقعا برا دوستام همونجوریم که آرزو داشتم بقیه باهام رفتار کنن

باورم نمیشه....من ۱۷سال با این پدر مادر زندگی‌کردم،اونا تو ده دقیقه اومدن اندازه اون۱۷سال تجربه کسب کردن؟یعنی اونا بیشتر از منی که بچشونم خبر دارن؟

یجوری قلبم شکست که رفتم حموم یه ساعت مثل چی‌گریه کردم...چقد راحت همه حرفامو پخش کرده بودن بعدم دور هم داشتن قضاوتم میکردن...💔

نمیدونم فردا رفتم چی‌بگم یا چیکار کنم

حتی امروز مشاور میخاسته با بابام حرف بزنه ولی خب ازونجایی که من حدسشو میزدم خودم زود پریدم وسط و نزاشتم مشاور با بابام تنها شه... با اینکه جون عزیزترینشو قسم خورده بود که به هیچکس چیزی نگه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری گوشیتو گذاشتی ریکوردر اونم جایی ک خودت نبودی ؟خیلی دردناکه💔💔

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

واقعا انقد دلم شکست که هنوزم میخام گریه کنم ولی خب دیگه نمیتونم...به نظرت فردا برم شر درست کنم؟

شر یعنی چی؟ بیخیال چ فایده ای داره 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

واقعا انقد دلم شکست که هنوزم میخام گریه کنم ولی خب دیگه نمیتونم...به نظرت فردا برم شر درست کنم؟

نه شر درست نکن عزیزم ،اوضاع بدتر میشه 

منم یه دوست داشتم انقد پیشم عزیز بودددد انقد هواشو داشتم و بفکر بودم اما دروغگو از آب دراومد و بعدا باهاش کات کردم ...

بابات چیا گفته بود؟

بابام هیچی فقط گفت شهریه تسویه شد ،

بعدم چند دقیقه بعد اومد گفت مشاورشون نتونست باهام حرف بزنه چون دخترم اونجا بود

اونا جلو بابام چیزی‌نگفتن،فقط‌گفتن خانم فلانی(مشاور)میخاستن حتما باهاتون صحبت کنن...

بابام هیچی فقط گفت شهریه تسویه شد ،بعدم چند دقیقه بعد اومد گفت مشاورشون نتونست باهام حرف بزنه چون دخ ...

به مشاور مدرسه هیچوقتتتت‌ اعتماد نکن هیچوقتتتتت‌ یعنیییی‌ هیچچ‌ بوییی‌ از وجدان کاری و مشاوره نبردن هیچکدومشون‌ به مرور زمان میفهمی‌ هرچی بهشون‌ میگی‌میبرن میزارن کف دست خانواده‌

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...
چجوری گوشیتو گذاشتی ریکوردر اونم جایی ک خودت نبودی ؟خیلی دردناکه💔💔

گوشیامونو تحویل دفتر میدیم هرروز،منم رفتم به یه بهانه ای گویمو یه لحظه برداشتم گذارشتم رو رکورد،دوباره گذاشتم سرجاش تو دفتر...

خیلییی،یجوری حالم بده که به زور دارم نفس میکشم..

شر یعنی چی؟ بیخیال چ فایده ای داره

یعنی اینکه دیگه جرئت نکنن همچین بلایی سر یه دانش آموز بیارن،یه بچه ۱۷ساله هیچ پناهی نداره واقعا...

یکمم خودم تخلیه میشم،بهشونم میفهمونم که من خر نیستم میفهمم دارین چه گوهی پشت سرم میخورین،بعدم اینکه خیلی داست دارم بدونم توجیهشون چیه برا این کار