2777
2789
عنوان

باورم نمیشه اینهمه مدت پشت سرم چیا میگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
گوشیامونو تحویل دفتر میدیم هرروز،منم رفتم به یه بهانه ای گویمو یه لحظه برداشتم گذارشتم رو رکورد،دوبا ...

ببین غصه شونو نخور تو الان گفتی هیفده سالته درسته؟ اینا سال بعد برات ب تاریخ میپیوندن و دیگه نمیبینیشون اصلا

درد و دل نکن زیاد پیش بقیه. متاسفانه همینجوریه دیگه برای خیلیاشون شما فقط ی چنتا سوژه هستین 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نه شر درست نکن عزیزم ،اوضاع بدتر میشه منم یه دوست داشتم انقد پیشم عزیز بودددد انقد هواشو داشتم و بفک ...

والا چیبگم

ولی من واقعا فقط یه بار یه دروغی گفتم اونم دو روز بعدش رفتم گفتم من به این دلیل فلان دروغو گفتم(به مشاور مدزسه گفتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینکه دیگه جرئت نکنن همچین بلایی سر یه دانش آموز بیارن،یه بچه ۱۷ساله هیچ پناهی نداره واقعا...یک ...

الکی وقت و انرژی تو تلف نکن 

ب روشون نیار اصلا . اگ چیزی بگن چ اهمیتی دارع وقتی پشت سرت اونجور گفتن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

آره آره...نمیدونم ولی نمیتونم نگاشون کنمو گریه نکنم

بعضی از ادما پشت سر ما وحشتناک عمل میکنن

من با دختر خاله هام صمیمی م بعضی وقتا ی مقدار پشت سر بقیه صحبت میکنن یا مسخره میکنن 

با خودم میگم یعنی وقتی من نیستم پشتم چی میگن؟ ولی خب کاری میشه کرد؟ نه . 

یا خودم اینجا پیش اومده از تاپیکای خیلی جدی خنده م گرفته. همینه دیگه زندگی ما برای بقیه ی سوژه س فقط.

بعضی از ادما پشت سر ما وحشتناک عمل میکننمن با دختر خاله هام صمیمی م بعضی وقتا ی مقدار پشت سر بقیه صح ...

نمیدونم....ولی من حتی امروز صبح پیش مشاور بودم،بهش گفتم گفتم هر لحظه ممکنه یه بلایی سر خودم بیارم،گفتم حالم چقد بده،گفتم چقدر دارم عذاب میکشم...

باورت میشه حتی گوشیمو بردم پیشش نشونش دادم یه سری عکسارو که حرفایی که میزدمو اثبات میکرد...

ولی خب نمیدونم چیشد یهو...

البته اینم بگم که مشاور اصلا تو اون جمع نبود،و هیچکدوم حرفامو نگفته بود بهشون،مشاور قبلی همه چیو بهشون گفته بود،خودمم سر یه ماجرایی مجبور شدم یه سری چیزا بهشون بگم،حالا منو به همون اتفاقا میشناسن،به خودکشیا و قرص خوردنام...

ولی واقعا جلو روم یجوری رفتار میکردن که من از ته قلبم حس کردم مثل مامانمن،بهشون انقد اعتماد کردم که به مامانم نکرده بودم...