2777
2789

خستم از مادرشوهرم که همیشه باید بحثش تو زندگیم باشه از اینکه شوهرم حتی تو بارداری هم داره منو ناراحت و عصبانی میکنه بخاطر اون 

شما ببینید حق با منه یا شوهرم 

چهار ماه باردار بودم بخاطر خونریزی استراحت مطلق بودم یکبار زنگم نزد و حتی پاشو تو خونم نذاشت تا زمانی که خود شوهرم خجالت کشید رفت گفت چرا احوال زن منو نمیگیری بعد ازاون هم کلا دوبار زنگ زده و یکبار هم اومد دست خالی با اینکه هم پدرشوهر و مادرشوهرم شاغلن و درآمد هم دارن از این ناراحتم که الان دست مادرشوهرم شکسته و شوهرم با من بحث و دعوا میکنه که چرا زنگ نمیزنی بهش!! من الان یه محبت خشک و خالی تو این ۱۳ سال از اینا ندیدم تصمیم گرفتم مثل خودشون باشم یعنی من توقع نداشتم که با این که خونش نزدیکه حداقل یه سر بزنه یا حتی یه زنگ؟

چرا باید شوهرم منو و بچه تو شکمم ناراحت و عصبی کنه بخاطر مادرش😔

بنظرم یبار زنگ بزن ارزش ناراحتی خودتو نداره 

فقط یه احوال میپرسی و تمام بعدش دیگه زنگ نزن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

حق با شماس من ۸ ماهمه حتی ی تبریک نگفتن ی حالی تا الان نپرسیدن حتی وقتی بستری شده بودم ولی همیشه میگم حال بد برا همه هست مرگ و میرم همین طور تو موقعیتش ک ایشالا براشون پیش اومد منم جبران میکنم 

من ۴۰ روز نشده پدر بزرگمم فوت کرد حتی پیام ندادن برا تسلیت چ برسه زنگ حالا ایشالا تو مرگاشون منم تسلیت نمیگم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بنظرم یبار زنگ بزن ارزش ناراحتی خودتو نداره فقط یه احوال میپرسی و تمام بعدش دیگه زنگ نزن

میدونم زنگ زدن کاری نداره ولی اینکه چجور خودشون تونست انقد نسبت به من بیخیال باشن این منو میسوزونه 

آنقدر دلم ازشون خونه تو این چندسال که گفتم بمیره فقط میرم سر خاکش

بی خیال خواهر 

برام عجیبه که بعد ۱۳ سال متاهلی ،فکر خانواده شوهر هستی .

دوری و دوستی 😐  دنبال درد سری ؟ با شوهرت سر خانواده اش نه بحث کن ، نه چیزی بگو ،ببخشیدا انگار که وجود ندارن . اینجوری عصاب خودتم راحتره 

شب خوش

حق با شماس من ۸ ماهمه حتی ی تبریک نگفتن ی حالی تا الان نپرسیدن حتی وقتی بستری شده بودم ولی همیشه میگ ...

خیلی بده بخدا حتی شوهرمم درک نمیکنه که کار خودشونم درست نیست بعد امروز مادرشوهرم به شوهرم گفته زنت احوال منو نپرسید اخه اینا چرا انقد رو دارن توقع دارن مثل خودشون نباشی

خیلی بده بخدا حتی شوهرمم درک نمیکنه که کار خودشونم درست نیست بعد امروز مادرشوهرم به شوهرم گفته زنت ا ...

نه مردا متوجه نیستن اصلا این چیزارو 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بی خیال خواهر برام عجیبه که بعد ۱۳ سال متاهلی ،فکر خانواده شوهر هستی .دوری و دوستی 😐 دنبال درد سری ...

من کاریشون ندارم متاسفانه شوهرم انتظار بی جا داره ازم نمیخواد بفهمه مادرشوهرم بی معرفته

حق داری،، خودم تمام این سالها وضعیتی داشتم که خووب متوجه حالتماما یا زنگ بزن و رسمی برخوردکن و تموم ...

از طرفی هم غرورم شکسته چرا باید خوبی کنم ولی در جوابش وقتی حالم بده خودشون بکشن کنار