2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 78 پست

من همیشه ازاینکه نفسم موقع مرگ قطع بشه ونتونم نفس بکشم میترسیدم یه چنباری خارج شدن ازبدنوتجربه کروم شایدباورت نشه اون لحظه آدم توسبک ترین حالت ممکنه وعالی ترین حالوداره چون نمیدونی اونجاچه خبره میترسی ولی اصلااااااااترسناک نیست اصلااونجاعشق مطلقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار که جهان دیگه ای وجود داره ولی واقعا تو ذهنم نمیگنجه چطور ممکنه بعد مرگ ....چی بگم والا ولی هیچ ...

خواب یه نوع مرگه.فقط روح کامل جدا نمیشه.به اذن خدا برمیگرده به جسم.در مرگ روح کامل جدا میشه.

اصلا هدف از آفرینش انسان چی بوده؟

پرستش و عبادت و اطاعت از خداوند.حالا هرکس تو این دنیا وظیفشو انجام داد در آخرت پاداششو میبینه.هرکسم انجام نداد،خودش مجازاتشو میچشه...

خدا بیامرزدش چه جالب ... با خوندن این حرفا حس و حال عجیبی بهم دست میده

خیلی متشکرم..بله خیلی جالب بود واسه خودمم

حتی یبار ابجیمو وقتی ک تازه فوت شده بودو دیدم گفتش هانیه خیلی پشیمونم ک خودکشی کردم یبارم بابای دوستمو که توعمرم ندیده بودمش اومد ب خوابم یع لباس بلندسفید تنش بود روی تپه سبز وگل گلی واساده بود گفت دخترم به امنه بگواینقد بی تابی نکنه من حالم خیلی خوبه اینجا

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

نه واقعا نیافریده هر چند خیلیا تو رنج و سختی نیستن ولی خب ...

تو بهترین شرایطم آدما رنج رو دارن.یکم زیاد بخوابی خسته میشی.یکم زیاد غذا بخوری دلدرد میگیری...یجا همینجوری بیکار بشینی حوصلت سرمیره.زیاد کار کنی خسته میشی.

یعنی در بهترین حالتم سختی و رنج وجود داره.

اونایی که تو سختی و رنج نیستن مثله دیگران با پول ،ثروت و آسایششون آزمایش میشن.

خداوند در قرآن گفته من همه ی انسان ها رو آزمایش میکنم.یکی رو با فقر.یکی رو با فرزند و همسر،یکی رو با بیماری،یکی رو با رفاه و ثروت

من دو شبه متوالی خواب مرگ خودمو دیدم هفته پیش

بعد مرگم با دوتا دختر که از قبل اون دنیا بودن رفتیم یه بازار بزرگ با تم قدیمی و کاه گلی ولی دلنشین تو تهران خرید کردیم در حالی که من ۳۰۰ هزار تومن بیشتر تو کارتم نبود اونا همشو برام حساب کردن خیلی خوب بود😂

منم یه مدته دعا میکنم بمیرم از زندگیم خیلی خسته شدم

خسته و دلشکسته...

چون گنگه برام من اگه ترسه نبود تا حالا خودمو کشته بودم

بعد مرگ.. .روح ازاد میشه.... هیچوقت اینجوری فکر نکن. 

به این چیزا فکر میکنی.. بیشتر روحت خسته میشه دیگه... 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

آره من بفکر خودکشی ام

این حرفا چیه میزنی😭😭💔من این کارو کردم.. تجربه بدی بود.. نکنی همچین کاریووو😭💔

استرس شما رم بکشم..💔💔💔😭از این حرفت بگذر.بگذر..😢💔. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چه جمله جالبی

مرگ. شیرینه وقتی خودش بیاد. 

ن خودت برسونیش. 😢💔

مرگ بد. روحتو حبس میکنه. 😭💔تروخدا بهش فکر نکن😢😭💔

چقد حرفت منو درگیر کرد آفرین داریم عذاب میکشیم

دنیا بعد مرگ طبیعی خوبه.. نه اون چیزی ک خودت میخوای و بهش فکر کنی.... بخدا نگرانتون میشم. 

امیدوارم  فکر احمقانه ای به فکرت نرسه😭😢💔

آخه عموم جامعه با نظرم مخالفن من حس میکنم با مرگ همه چی تموم میشه

تموم نمیشه. چی میخواد تموم بشه. 

مگه لیوانه بشکنه.. یه بطری خالی بی استفاده میشه؟ خب نه...... بازیافتش میکن.. وسیله جدید میسازن... 

از چوب درخت.. در. و میز و تخته میسازن.. 

پس به مرگ فکر کن اما به خودکشی نه فکر نکن... خیلی بده. خیلی 😭💔😢

مث قضیه سنجاقک و میگن قبلش یجور کرم بوده فکنم زیر آب بوده وقتی سنجاقک شده از اب زده بیرون و‌با دنیای ...

دقیقا..... 

این فکر خو. دکشی زده به سرش.. .