2777
2789
عنوان

ازدایره اجتماعی ک داشتم فقط خودم موندم ودایره

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
خوبه باز انگشت شماری هستن من قبلا ی رفیق خیلی فاب داشتم مثل خاهرم بود ولی بخاطر سوعتفاهمات کوچیک راب ...

خب چرا دوباره وصلش نمیکنی 

البته اگه ارزششو داره و رابطتون مثل قبل میشه 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

حقیقی ترین آدم و دوست زندگیت

اره دقیقا🥲بجزاون هیچکس دوستم نداره همش ازم میپرسه چی خوردی گوشت بخور واسه خودت میوه بگیربخور قربونش برم ایشالا همیشه باشه 🙃

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیشون رو به این دلیل باهاش قطع رابطه کردم چون بهم نگفت ازدواج کرده😐

دقیقا یکی ازدوستای منم همینکاروکرد باهام 😑نمیدونم فازشون چیه ولی اینا اصلارفیق نیستن اگ باز برگشت قبولش نکن چون پشیمونت میکنه من دوستموبخشیدم ولی باز ی نامردیه دیگ کرد

اره دقیقا🥲بجزاون هیچکس دوستم نداره همش ازم میپرسه چی خوردی گوشت بخور واسه خودت میوه بگیربخور قربونش ...

سایشون مستدام 

ببین به نظرم دوست واقعی هرکس خودش و خداشو پدر مادرشن 

دوست فقط در حد سرگرمی و درددل ساده(نه راز گفتن) خوبه

شایدم دوستی های عمیق هم باشه منکه ندیدم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

خب چرا دوباره وصلش نمیکنی البته اگه ارزششو داره و رابطتون مثل قبل میشه

دیگه احترام بینمون ازبین رفت ن اون دوستیمونومیخاد نه من میخام دیگه باشه فقط گاهی عکسامونومیبینم دلم واسه روزای گذشته تنگ میشه خیلی خاطره باهم داریم

عنوان خیلی حرف سنگین و حقی بود تاپیک آخرمو بخون حالا دیگه منم همینطوریم

خوندمش واقعا همه یروزی میفهمیم هیچکس دوست واقعیه مانیست جز مادرمون وخدا 

حتی شوهرهم نمیتونه ادم امن ماباشه توزندگی مون دلم ازاینهمه تنهایی میگیره):

من هیچ دوستی ندارم و هیچ وقت جای خالی دوست رو حس نکردم

ازاول نداشتی؟

من چون ی دوست فاب داشتم الان ک نیست جای خالیشوحس میکنم بااینکه ادم درونگرایی هستم ولی بنظرم ادما ب معاشرت نیازدارن

سایشون مستدام ببین به نظرم دوست واقعی هرکس خودش و خداشو پدر مادرشن دوست فقط در حد سرگرمی و درددل ساد ...

مرسی عزیزدلم برای شماهم انشالا سایشون بالاسرت باشه 

ددسته یروزی همه ب این نتیجه میرسن راستش درسته تنهایی یکم سخته ولی عوضش دیگ ن دعوایی هست نه حسادتی نه بحثی خیلی ک باکسی صمیمی بشی انتظارات میره بالا بایددرحداعتدال نگه داشت رابطرو