2777
2789

یاد دوران بارداریم افتادم چقد سخت بود 

کمکی داری 

از من ک هیچ کس نبود کمک حالم باشه 

دعوا بود کی کنارم نباشه

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان هرچی میتونی بخواب تا 2 سال خواب تعطیلببین کی گفتم😂ولی جدا از شوخی یه کمکی بگیر

بآ مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونم نمیشه کمکی بگیرم ولی کابینت ها رو شوهرم تمیز کرده اما خب بقیه جاها کثیفه دلم یه خونه تکونی حسابی میخواد مخصوصا فرشا رو یکی شامپو فرش بکشه که شوهرم اینکارو انجام نمیده معتقده فرشا تمیزن

بی‌خوابی به نظرم بهتر از این اعما و احشا داخلی آدم تحت فشار باشه یکی داخل بدنته که راحت نمیتونی حرکت کنی یا بخوابی 

دیگه بعد دنیا اومدنش بچه خوابیدنی منم میخوابم 

آخرین هفته ها رو چه استفاده ای کنم ؟ شوهرم انجام میده ولی مثلا میره سرکار چندین روز بعد میاد تو اون ...

والا دور از جون تو وبچه ت بچم بیمارستان بود من مونده بودم تو خیابونا همه فکر مهمونی ولیمه بودن هیچ ۹یزی از خودت وبچه مهمتر نیست کارگر هم بیاد باید مادری خواهری باشه شام نهار بده پس ولش کن خودتو اذیت نکن

خدایا شکرت

والا دور از جون تو وبچه ت بچم بیمارستان بود من مونده بودم تو خیابونا همه فکر مهمونی ولیمه بودن هیچ ۹ ...

وای من از همین بدم میاد تو نه ماه بارداری هیچ کسی کاری برام نکرده بعد بچه دنیا بیاد همه میخوان بدو بدو بیان ببیننش