الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خیلی خطرناکه، پس فردا بچه میاد، بچه لباس میخواد، کلاس میخواد، خوراکی میخواد، مدرسه میره لوازم فانتزی میخواد، زن دلخوشی میخواد، لباس قشنگ میخواد، سر پناه امن میخواد، نه یه مردی که هشتش گرو نهش هست و خودش رو به زور میتونه ساپورت کنه، نمیشه نقش ها برعکس سه شما نان آور خانه شی، همکاری یه چیزه، طبیعیه همه دارن، ولی اینکه مردی بیاد اول کار اینو بگه ترسناکه، ازدواج باهاش چالش خواهد داشت، مخصوصا اگر حاضر نباشه توی خونه کمک بده، پول که نصف میشه پول زن هم میاد توی خونه به صورت برابر زندگی از پوسته ی سنتی در میاد میره توی حالت مدرن، یعنی مرد گاهی باید آشپزی کنه کمک خانم، تمیز کاری کنه حالا اگر از اون مورد سر در نمیاره، خلاصه که نصف نصف، اگر فقط این مدل زندگی رو توی همون قسمت مالی میخواد این آقا بیشتر دنبال کمک خرجه نه زن
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت