2777
2789
عنوان

خاهرم یازدهمه نگرانشم

109 بازدید | 11 پست

من یه خاهر کوچیکتر دارم از خودم کلاس یازدهمه

چند باری تو رابطه با پسر بوده و خیلی اسیب دیده 

خیلیم خوشگل و همه چی تمومه از منم خشگلتره کلن

بعد خیلی اهل تفریح ایناس تنبل تو درس

الان باهم صحبت میکردیم یمدته حال روحیش بده از تابستون میگه میخام با هیچکس دوست نشم و دیگه تو رابطه نرم

حالش بده ولی ذهنی همسن منه انگار با اینکه من ازش خیلی بزرگترم 

خیلی رفتارای عاقلانه ام داره در کل منطقیم هست

الان میگه میخام شروع کنم بخونم برای کنکور خودمو حداقل نجات بدم و درگیر چیزای احساسی نشم

منم نشستم نصیحتش کردم میگم درس بخون

میگه نیاز دارم قانع شم بشینم درس بخونم و بفکر ایندم باشم زندگیمو حدر ندم

چیبگم بهش چجوری راهنماییش کنم درسشو چیکار‌کنه؟ رشتشم انسانی خیلیم باهوشه ولی یمدت بود زیاد اهل درس نبود

دیگه نهایت تو دوتا مشاور و استاد معرفی کن بره کلاس زیاد خودتو دخالت نده این کوچیکا زبونشون شیش متره 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دیگه نهایت تو دوتا مشاور و استاد معرفی کن بره کلاس زیاد خودتو دخالت نده این کوچیکا زبونشون شیش متره

مشاور نمی‌شناسم میگم بهش مشاور بگیر خودشم نمیدونه

میدونی ن اینکه خاهرمه ولی واقعا همیشه ادم دلسوزی و دختر خوب خانواده بوده همیشه کم توقع بوده و مهربون از خیلی چیزاش تو خانواده گذشته و مادرم و پدرم و خیلی درک میکنه میگم حداقل ب جایی برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی عاقل باشه خودش میفهمه آینده اش رو نباید با رابطه های بی معنا به خطر بندازه 

اگه میخواد یه جایگاه خوبی تو جامعه داشته باشه و برای خودش یه شخصیت بسازه بهتره بچسبه به درسش وگرنه پشیمون میشه

مشاور نمی‌شناسم میگم بهش مشاور بگیر خودشم نمیدونهمیدونی ن اینکه خاهرمه ولی واقعا همیشه ادم دلسوزی و ...

نه از نظر دوست پسر داشتن یا نداشتن میگم دخالت نکن چون خیلی دیدم کوچیکترا دهنشونو وا میکنن که آره تو جون بزرگتری سنت فلانه موندی میخوای منم دوست پسر نداشته باشم

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نه از نظر دوست پسر داشتن یا نداشتن میگم دخالت نکن چون خیلی دیدم کوچیکترا دهنشونو وا میکنن که آره تو ...

ن اونجوریم نیس دیگ منم دخالتی ندارم تا الان با دونفر بوده اونم زیاد چیزی نمیگه از رابطش میگه خسته شدم میخام درس بخونم نمیدونم چجوری ولی