2777
2789
عنوان

ایا مثبته

189 بازدید | 22 پست

سه ماهه اقدامم ماه پیش پریودم یه هفته افناد عقب این ماهم دو روزه افتاده عقب سینه دردم دارم 

بیبی میذارم فقط هاله کم رنگ میفته اونقدری کم رنگه که فقط جلوی افتاب  پیداست نکنه اون هاله مال خود بیبی چکه یا باردارم؟

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

چی بگم والا.اگر دو روزه عقب انداختی و پریودات منظم بوده برو آز بده تا خیالت راحت بشهـ

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خطه زود میفته باردارین اما بعد یه ربع میفته الکیه

نه زود افتاد ولی خیییلی کمرنگه اصلا پررنگ نیس 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
چی بگم والا.اگر دو روزه عقب انداختی و پریودات منظم بوده برو آز بده تا خیالت راحت بشهـ

مرسی گلم

پریود قبلیم ۳۷ روزه شده بود که فروردین ۷ام قرار بود پری بشم ۱۵ فروردین آزمایش دادم  

اها پس یک هفته میشه منم بین ۲۳ روز تا ۲۸ روز بوده پریودی هام امروز روز ۲۹ بی بی گذاشتم خط افتاد حالا نمیدونم برم ازمایش یا زوده

یه بیبی چک دیگه تست کن.انشاالله که بارداری

مرسی گلم

منم اونجوری شد اما قابل دید بود زیاد کمرنگ نبو رفتم آز دادم بتام ۵۰۰بود 

مرسی گلم