2777
2789

در طول روز چه کارا میکنید؟ من قبلاً شاغل بودم. چندماهه کار نمیکنم. دارم دیوونه میشم از بس توی خونه موندم. چطوری سرگرم میکنید خودتونو؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم شاغلم 

البته فعلا نامزدیم خونه خودمون نرفتیم ولی خب احتمالا باشگاه برم 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

اگه فقط میخوای سرت گرم بشه و دنبال سرگرمی مفید نیستی سریال کره ای یا چینی ببین. یه جوری زمان از دستت در میره که حتی یادت میره به کارات برسی. نگو هم خوشم نمیاد. خیلیا رو دیدم همین حرف رو زدن بعد اولین سریالی که دیدن رفتن دنبال یاد گرفتن زبانشون😉

من این شرایط رو دارم بعلاوه اینکه شهر دورم. تلویزیون هم نداریم. الان حدودا ۸ ساله همین شرایط رو داریم. بچه هم ندارم. ولی تا دلت بخواد مهارت و چیزهای خوب یاد گرفتم تو این مدت. حال روحیمو عمیقا خودم روش کار کردمو خوب شدم. چنتا مهارت یاد گرفتم و همچنان ادامه داره. فقط از بی تحرکی رنج میبرم. اونم انشاالله به زودی برم بیرون و میخوام پیاده روی برم. دیگه ازین وضعیت خسته شدم. خونه خیلی خوبه برای من. من مشکلم فقط تناسب انداممه. والا از خونه موندن راضیم

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
اگه فقط میخوای سرت گرم بشه و دنبال سرگرمی مفید نیستی سریال کره ای یا چینی ببین. یه جوری زمان از دستت ...

عزیزم یه سریال چینی خوب معرفی میکنی آخه دارم چینی کار میکنم یه مدتیه.دنبال سریال خوبم.

همسر من فقط جمعه ها هست اون هم برام مثل مهمون ناخونده است بقیه هفته مثل اسب در حال بدو بدو کردن

چیکار میکنین؟حتما بچه دارین مگه نه؟

منم تا ماه پیش شاغل بودم

زبان میخونم درس میخونم

ورزش میکنم یوگا کار میکنم کتاب میخونم 

با دوستام وقت میگذرونم میرم خرید و کارای زیبایی

با پتم میرم پیاده روی و پارک

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من از این به بعدشوهرم از صبح تا شب خونه اس😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

شوهر من صبح ساعت هفت یا زودتر می‌ره ساعت دو تا سه میاد ولی خب بعضی روزا می امروز کارگری می‌ره تا هفت شب میاد یا دیرتر 

والا کل روزو درگیر پسرم هستم نزدیک دوسالشه واصلا حوصله و سر نمیره یا داره شیطونی می‌کنه سرگرمش میکنم یا براش کاردستی برا بازی درست میکنم یا دارم ناهار میان وعده غیره براش درست میکنم کل زندگیم شده همین 

چیکار میکنین؟حتما بچه دارین مگه نه؟

صبح ی ساعت تو ترافیک تا ببرمش مدرسه برگردم کارامو بکنم و خرید و ....۲ شده برم دنبالش.روزهای فرد خودم میرم باشگاه و دوش و...باید برم دنبالش.روزهای فرد بعد از ظهر میبرمش باشگاه.دوشنبه ها پیانو.همه ی بعد از ظهرها درس می‌خونیم شام درست کنم ناهار فرداشو درست کنم و ...یعنی از ۶ صبح تا ده شب وقت نشستن ندارم