2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 117 پست
منم ب فامیل نمیگفتم شوهرم میگف

چ بد من خیلی تاکید میکنم ب کسی نگه و اینکه جون عصبی و‌زود عصبانی میشه اصلا جاوی‌خونوادش باهاش کاری ندارم نمیخوام بدوننن باهام بدرفتاری میکنه

خوشبحال دوستت ک تونست فراموش کنهدیدگاه فامیل الان چجوریه؟ فک میکنن اینا مثل سابقن یا باورشون شده که ...

آووووووو....بیا ببین...تو کل فامیل،الگو شدن...همه میگن طولانی شدن دوران نامزدی،باعث اختلاف بینشون شده بوده... الان مادر شوهرش بهش بگه بالای چشمات دو تا ابروی خوشگله شوهرش برای مامانش قیافه می‌گیره 

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گفت دختر منو میخواست اگر می‌خواستم ( ینی اگ راضی بودم) دخترمو بهش میدادم

به شوهرت بگو قهوه ایش کنه بگه کی میخواستم

یا خودت بگو عمو کی میخواست اومد خاستگاری مامانش فرستاد باباش فرستاد چکار کرد از رو یه پیام اینجوری توهم زدید

ببین تو تا آخر عمر اون حال بدی رو که شوهرت بهت داده فراموش نمی‌کنی هیچ وقت مگر اینکه دور از جونت آلزایمر بگیری و اینم بهت بگم مردی که یه زمانی از چشم زنش میفته تا آخر عمر دیگه اون جایگاه اصلی رو به دست نمیاره حتی اگر باهاش خوب باشی زیره سقف زندگی کنی و بچه بیاری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
به شوهرت بگو قهوه ایش کنه بگه کی میخواستمیا خودت بگو عمو کی میخواست اومد خاستگاری مامانش فرستاد بابا ...

بازم بنظرم زورش گرفته که نرفته خاستگاری دخترش اگه زورش نگرفته بود نمیگفت

ویلسون کن ،بگو حالا ببینیم دخترای شما رو کی میگیره،مطمئن باش حسودی میکنن

نمی‌دونم. راستش اونا میکن در شان خانواده شما نیستن با خودشون مقایسه نمیکنن 

ی عده هم ک میگن حالا سطح دایین ازدواج کردی با بچه های ما ازذواح. میکردی 

کاربری از آذر ماه دست منه 

اگه به این حسی که بهش داری ادامه بدی مطمئن باش ازش توی دلت خشمی میمونه که باعث شروع دعواهای جدیدتون میشه 

بهش فکر نکن وقتی این افکار بهت حجوم میارن. کتاب بخون. توی گوشیت کلیپ طنز ببین جوک بخون. نزار بهشون فکر کنی. خودت نزار 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

ببین تو تا آخر عمر اون حال بدی رو که شوهرت بهت داده فراموش نمی‌کنی هیچ وقت مگر اینکه دور از جونت آلز ...

چه مشورت بدی دادی 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عزیزم چطور میتونی به حرف فامیل اعتماد کنی فکر کنی دارن راست میگن ؟مگه عمه جونت زن وزیره خودش که اینج ...

منم همینو‌میگم خودشون هیچی نیستن بعد از این خانواده محترم ایراد میگیرن 

شاید اگه عاشق هم نبودیم جور در نمی اومد این ازدواج ولی من عاشق این آدمم 

من ک ذره ای تردید ندارم ولی خیلی حالم بده ذوقم کور سده

کاربری از آذر ماه دست منه 

اگه به این حسی که بهش داری ادامه بدی مطمئن باش ازش توی دلت خشمی میمونه که باعث شروع دعواهای جدیدتون ...

منم اینجوریم یهو یادم میاد یهو قهر میکنم میرم تو اتاق یکی روز بیرون نمیام هیچکاری هم نمیکنم درسامم نمیخونم چون عصبی هستم و پرخشم